adidas introducerer to stykker fodboldstøvle kunst - mød Etch Pack

13.03.2016

Skrevet af Mathias

I de sidste par måneder har adidas gang på gang bevist hvor langt fodboldstøvle innovation er kommet og har introduceret nogle af de modigste stykker tech-design. Nu går de tilbage til det klassiske med den limiterede Etch Pack…

At skabe de mange innovative fodboldstøvler, som adidas har præsenteret i de sidste to måneder har taget utrættelig drive og målrettethed. Med den nye Etch Pack har de taget den fokus og lagt den i at skabe pureste læder fodboldstøvle nogensinde. Konstrueret med en overdel lavet af det fineste k-læder og intet andet!

Overdelen er fuldstændig fri fra farvning, ekstra maling og noget som helst andet der kan reducere kvaliteten af premium kængurulæder-overdelen. Så hvad er den grafiske detaljering på overdelen spørger du så? For at bevise deres dedikation til at bibeholde læderets renhed har adidas indgraveret overdelen på støvlerne, i stedet for at farve på læderet. Det er hengivenhed til sit håndværk!

De ekstraordinære længder adidas er gået til for at skabe de exceptionelle whiteoutede kan bestemt mærkes på dem. Designet kan findes på både adidas ACE 16.1 og adidas X 15.1 støvlerne, som bliver lanceret som en del af adidas’ Limited Collection og jeg tror godt du kan regne med der bliver rift om dem.

Limited Collection adidas ACE 16.1 og X 15.1 Etch Pack støvlerne er tilgængelige til forudbestilling lige nu.