Barcelona tog søndag aften hjemme på Camp Nou imod Deportive La Coruña. For første gang siden første ligakamp i denne sæson var Samuel Eto'o med i truppen efter hans alvorlige knæskade. Dermed var det berømte trekløver med Ronaldinho, Messi og Eto'o samlet igen. Samuel Eto'o spillede i de helt nye Puma Velocity 1.08 FG, som du kan forudbestille her hos Unisport.dk fra d. 20 december og få den leveret i januar 2008 og dermed være nogle af de allerførste i de nye lækre støvler fra Puma. Se billedet til højre. Kampen fik den værst tænkelig start for hjemmeholdet, da den tidligere Barca-spiller Cristian i det 2. minut sendte et knaldhårdt langskud ind bag en sagesløs Victor Valdés. Hele holdet fra Deportivo La Coruña spiller i tøj fra Canterbury fra inderst til yderst, både sportsundertøj og selve kampdragten. Du kan købe Canterbury sportsundertøj og Deportivo La Coruñas tre trøjer på Unisport.dk Den hurtige scoring rystede hjemmeholdet, som havde svært ved at få spillet til at flyde. Som tiden gik begyndte Barca langsomt at få et overtag og i det 40. minut trak Iniesta, som spiller i godt fri ved baglinien, hvor målscoreren Cristian lavede et klodset og klokkeklart straffe på Barca-spilleren. Ronaldinho lagde bolden til rette på 11 meter pletten og gjorde det usvigeligt sikkert til 1-1. I sin jubel over målet kyssede han klublogoet på trøjen for at vise, at han holder af klubben og ikke har tænkt sig at forlade den, som mange rygter ellers siger. Målet bragte humøret tilbage på Camp Nou. Det brændte på flere gange foran Deportivos mål, men de afgørende afleveringer eller aktioner svigtede lige indtil 20 minutter før tid, da hjemmeholdet fik belønning for deres anstrengelser. Puyol gik godt med frem, som han gjorde igennem hele kampen, og modtog en aflevering fra Messi. Bolden blev sendt ind foran mål hvor Bojan lå, men målmanden fik afværget men den røg ind til en helt fri Xavi, der nemt kunne gøre det til 2-1. Barca fik dermed de tre vigtige point og fastholder afstanden på fire point op til ligaens førerhold fra Real Madrid. Real Madrid spillede lørdag aften på udebane imod Athletico Bilbao, som burde være en overkommelig opgave for de regerende mestre og dermed muligheden for at trække fra i toppen af La Primera. Kampen startede i et højt tempo, og begge mandskaber havde gode muligheder for at bringe sig i front. Real Madrids Sergio Ramos fik såmænd også bolden i mål små ti minutter før pausen, men målet blev annulleret for offside. Real Madrid var generelt toneangivende i kampen, og det fortsatte i anden halvleg, hvor kongeklubben efter 10 minutter fik udbytte af spilovertaget, da Ruud van Nistelrooy fra 20 meters afstand sparkede gæsterne i front. Målet skulle vise sig at blive det eneste i en ellers underholdende affære. Kampen mellem Atlético Madrid og Getafe startede meget lige, med to hold som begge gerne ville frem ad banen. Hjemmeholdet havde mest held med sig og det resulterede i en scoring allerede efter tyve minutters spil. Landsholdsfløjen fra Portugal, Simão, brød igennem i venstre side, hvor han serverede bolden for fødderne af Diego Forlán, der let kunne prikke bolden ind til en 1-0 føring til hjemmeholdet. Efter føringsmålet overtog Getafe mere af spillet, og fik også tilspillet sig et par store chancer dog uden at score. Anden halvleg bød på drama i stor stil, idet fodboldspillet blev lagt til side og erstattet af ren og skær dumheder på banen. Det startede da argentinske Sergio Agüero blev vist ud efter sit andet gule kort for film. Syv minutter senere var det så Getafes tur til at få en mand smidt ud, da Lucas Mathias Licht modtog sit andet gule kort. Det ville Getafes argentinske landsholdsmålmand ”Pato” Abbondanzieri dog ikke stå tilbage for, og fire minutter senere måtte han så samme vej som Licht og Agüero. Ti mod ni og med en 1-0 føring så det pludseligt rigtig godt ud for Atlético Madrid, men José Antonio Reyes ville også lege med i det røde helvede og modtog bare et minut efter Patos udvisning direkte rødt, efter en vanvittig tackling bagfra. Der blev ikke scoret flere mål, på trods af at Getafe måtte putte en meget usikker Cosmin Contra på mål, som normalt er markspiller. Atlético Madrid vandt den hårdspillet kamp 1-0, hvor der blev uddelt ikke færre end 11 gule og 4 røde kort. Unisport.dk har trøjer til begge de hårdspillende mandskaber.