Errea klar med ny hjemmebanetrøje til Island - Trøjen til de ultimative underdogs!

10.03.2016

Skrevet af Mathias

Jeg tror ikke vi har sagt for meget, hvis vi erklærer Island for den største overraskelse ved denne sommers EM slutrunde. Errea har præsenteret den elegante nye hjemmebanetrøje, som vi tager et tættere kig på her.

At befolkningen på Island kun er på beskedne 329.000 er ikke noget der stoppede dem og efter en serie af imponerende præstationer i kvalifikationen, sluttede de over både Tyrkiet (befolkning på 74 millioner) og Holland (Befolkning på 17 millioner). Islands nuværende gruppe af talent står rigtig stærkt og taget i betragtning, at de har nok den letteste gruppe ved slutruden, så er der ingen grund til eventyret skal slutte her.

Den nye Island hjemmebanetrøje er fyldt til bristepunktet med klasse og symboliserer flot den stolte og stålsatte islandske mentalitet, som allerede har båret holdet så langt. Derfor ser du også teksten “Fyrir Ísland” i nakken, hvilket oversat betyder “For Island”.

Errea Island trøjen er faktisk rigtig svær at få fingrene i og derfor også lidt et samlerobjekt. Nu når Danmark ikke nåede med til EM, så er vores vikingebrødre fra endnu længere nord på, de perfekte underdogs at holde med.

Efter deres imponerende præstation under EURO16 har salget af Island trøjer steget 1800%, så vi er nu udsolgt. Vi håber at få flere, men har intet nyt lige nu.