Umbro lancerer den elegante nye UX 2.0 i hvid og sort

21.07.2015

Skrevet af Mathias

Når jeg tænker på Umbro, så tænker jeg automatisk på elegance. Selv når de releaser vildere farvevarianter, så formår de stadig at gøre det med en stor mængde stil. Men hvad sker der så når de blander støvlernes stillede look og fremtoning med mere elegante farvekombinationer? Helt ufattelig fodboldstøvle stil er hvad der sker.

En støvle der viser dette fuldt ud er den helt nye Umbro UX-2, som det engelske mærke har lanceret i dag i en sensationel hvid og sort farvevariant.

På det sidste har Umbro virkelig udviklet sig til blive eksperter når det kommer til mere nedtonede fodboldstøvler. I de sidste måneder har de gentagne gange lanceret modeller der virkelig har fået fans af mere elegante støvler til at spærre øjnene op. Den mest nævneværdige er nok den blackoutede Velocita, som er en af årets skarpeste støvler i min bog.

Umbro UX-2 er bygget til den kontrollerende spiller, som har brug for en støvle der virkelig kan lade dem fremvise deres fulde offensive arsenal. Den rolige farvevariant kæder derfor perfekt sammen med støvlens control konceptet.

Selvom støvlens overdel hovedsageligt er hvid og sort har Umbro stadig formået at tilføje en lillebitte smule vildere farve. Langs støvlens pløs og inde i sålerne finder man nemlig en smule neon detaljering, så det hele ikke er for kedeligt. Hvad synes du om den nye støvle? - Kommer du til at garne i Umbro UX-2 i næste sæson?