Weekendens støvlespots: MLS leverer klasse fodboldstøvler!

07.03.2016

Skrevet af Mathias

De store kampe kommer rullende med rekordfart og nu er MLS også i gang igen, hvilket altid betyder gode støvlespots. Læs med, fordi i dag er en af de bedste samlinger støvlespots.

Serge Deble (Viborg FF) - Mizuno Morelia Neo

Vi starter faktisk i Danmark, hvor Viborgs Serge Deble havde gang i vilde ting med sine støvler. Vi kan ikke sige det nok, men Mizuno Morelia Neo er en af de bedste fodboldstøvler nogensinde og det ser ud til Serge er enig. Han tager så tingene skridtet videre og kører en forskellig farvevariant på hver sin fod. Det er lidt svært at se på billederne, men umiddelbart ligner det heller ikke Made in Japan versionen, så han har faktisk også plads til en opgradering.

Cristian Maidana (Houston Dynamo) - Umbro Medusæ Blackout & Umbro Medusæ Deep Cobalt/White/Fiery Cora

MLS pausen har været lang, men nu er fodbolden tilbage i USA og i første runde leverede ligaen spots i lange baner. Selvom han scorede i første halvleg, så kunne Cristian Maidana ikke beslutte om han ville spille i en blackouted Umbro Medusæ eller lanceringsfarven. Jeg er faktisk kæmpe fan af Medusæ designet og samtidig passer blackout støvlen helt sindssygt godt til Houstons spilledragt, så jeg forstår godt hans dilemma.

Ignacio Piatti (Montreal Impact) - adidas Copa Mundial (Ekstremt custom)

Den her tog lidt tid at regne ud, men det er også kun fordi custom jobbet er så ekstensivt. Da vi tog et tættere kig kunne vi se at Ignacio Piattis støvler faktisk var et par Copa Mundial, hvor de 3 adidas striber er fjernet, støvlerne blackouted og lavet med tryk på hælen. Der har seriøst meget arbejde til de her støvler, så man kan virkelig se han går op i sit værktøj.

Marvell Wynne (Colorado Rapids) - Diadora DD-NA 2 GLX Hvid/Sort/Gul

Shoutout til alle der har prøvet at spille med ham her i FIFA12! Jeg er ikke sikker på om han stadig har 96 pace som midterforsvar, men hans støvler er i hvert fald værd at fremhæve. Diadora har en ny generation ude, men Marvell Wynne er stadigvæk startet den nye MLS sæson i et par DD-NA 2.

Memphis Depay (Manchester United) - Under Armour SpeedForm ‘Tutti Frutti’

Inspireret af de millioner af tulipaner der dominerer landskabet i Holland om foråret, har Under Armour præsenteret endnu en ny SpeedForm til Memphis, som han dedikerede til sin mor. Den farverige støvle kunne dog ikke hjælpe ham til sejr mod West Brom.

Kasper Schmeichel (Leicester City) - Precision Schmeichology Negative Lite Limited Edition & Nike Tiempo Legend 6

Leicester City er ustoppelige og det er i særdeleshed takket være ham her! I kampen mod Watford var der mange ting ved Kasper Schmeichels udstyr der fangede vores opmærksomhed og den første var hans handsker. Precision har en ny Limited Edition Negative Lite-handske klar, som er inspireret af det danske flag. Derudover så er han skiftet tilbage til farvede Nike støvler, efter han havde spillet i whiteout støvler lidt. Det betyder nok han har fået en ny og nok også mere lukrativ kontrakt, hvilket hans præstationer også fortjener.

Ki-Sung Yueng (Swansea) - Nike Hypervenom Phinish Blackout

Så vidt jeg husker spiller Ki-Sung Yueng normalt i Nike Magista Opus, men nu ser det ud til han vil prøve noget nyt. I hvert fald spillede han mod Tottenham og Arsenal i et par blackoutede Nike Hypervenom Phinish. Det kan også være et brand-skifte er på vej.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV Bright Mango

Vi havde Ronaldo med i sidste uge, men efter en kamp som den han spillede i weekenden, så kommer han med igen. Han insisterer stadig på ikke at bruge sine Quinhentos støvler, hvilket skuffer mig lidt, men tillykke til ham alligevel for at nå 350 mål for Real Madrid.