Hvordan fungerer G-Form benskinnerne? Læs mere her

06.03.2016

Skrevet af Mathias

Fodboldverdenen har aldrig været så innovationsdrevet som den er lige nu. For hvert eneste stykke udstyr er der altid noget nyt under udvikling, som kan tage tingene til nye højder. Da G-Form teknologien blev præsenteret var det præcist det den gjorde. Ikke sikker på hvordan det fungerer? Læs med her.

Det virker underligt i starten, fordi hvordan kan det gøre benskinner mere beskyttende, at lave dem ud af et blødt skummateriale. Det er præcist det G-Form har gjort og nu skal jeg fortælle dig hvorfor.

G-Form benskinnerne er lavet med RPT teknolgien, hvilket står for Rate-dependent technology. RPT er i essensen bare et federe navn for de molekyler, som G-Form skummet er bygget op af. Disse molekyler frastøder hinanden når du ikke laver andet end at løbe og spille normalt i skinnerne, men det sekund noget rammer dem sker der ting og sager, fordi der trækker de sig sammen og absorbere alt kraften. Rimelig smart må man bare give dem.

Det er lidt svært at forklare på en let måde, så jeg håber i er med på hvordan det hænger sammen. Ellers, så kan se denne video G-Form lavede for et par år tilbage, hvor de viser skinnerne i aktion. Du skal naturligvis ikke gå rundt og kaste bowlingkugler på benene, men det er godt at vide du har muligheden for det. Samtidig bliver vi desværre nødt til at meddele, at der er intet der kan beskytte dig mod hvor pinligt akavet Pelé er…

Hvis du vil have fingrene i G-Form benskinnerne, så find dem lige her.