Bliv en del af Superligaen med den officielle kampbold: Select Super Brillant

04.03.2016

Skrevet af Jonathan

De fleste af os, som er vokset op med en Brillant Super, vil til enhver tid påstå at det er den bedste fodbold derude. Derfor er der nok også mange i Superligaen som er svært tilfredse med den nye officielle kampbold…

Superligaen blev sparket i gang for præcis en uge siden og har du fulgt med, har du nok også lagt mærke til at de fleste kampe er blevet afviklet med en helt specifik bold: Brillant Super. Bolden blev officiel kampbold i Superligaen efter at Select og Superligaen A/S indgik en 5-årig aftale sidste sommer. Den aftale skulle gælde fra årsskiftet og derfor vil vi fremover se den samme bold på alle dansk stadions i Superligaen.

I Unisport kan du få fingre i både den officielle bold og replica bolden, som er lavet med præcis samme design, men med nogle andre materialer for at holde omkostningerne på bolden nede.

Du kan finde hele udvalget af Select fodbolde her.

Forskellene på bolden kan først og fremmest ses ved syningerne, som på den officielle kambold er håndsyet, mens replica bolden er maskinsyet. Herudover er materialerne af selve læderet også anderledes. Her benytter Select sig nemlig af et special-udviklet ’Teijin Microfiber’ syntet-læder. Den benytter Select sig af, dels for at give bolden et mere livligt opspring, men også et blødere og mere naturligt touch. Replica bolden er udstyret med PVC 1100’shiny’, hvilket i bund og grund giver en stabil og holdbar bold. Dog har den naturligvis ikke den samme gennemslagskraft som OMB Brillant Super.

Hvis du er fan af Alka Superligaen og, som alle os andre, mener at Super Brillant er den bedste bold på markedet, så er denne officielle kampbold lige præcis det du står og mangler.