Umbro går farveamok med ny Velocita

17.07.2015

Skrevet af Jonathan

Med Velocita har Umbro skabt en letvægtsstøvle på bare 165 gram. En fodboldstøvle, som Jakob tidligere på året vurderede til at være unik af sin slags. Nu har Umbro taget et dyk ned i farvepaletten og fundet nye farver frem til deres letvægter. Se mere her.

Konceptet letvægtsstøvle synes efterhånden at være en uddøende race - eller sagt mere præcist: Letvægtsstøvlen har udviklet sig til en speedstøvle. Dermed ikke sagt at letvægtsstøvlen ikke findes mere, men gennem de seneste par år, har der tegnet sig en tendens hos de største brands om at vægten ikke er altafgørende.

Det sidder jeg skriver ovenpå adidas’ og PUMA’s lanceringer af deres hidtil letteste fodboldstøvler på henholdsvis 99 og 103 gram. Men det hører med til historien at adidas’ 99 gram støvle, var en Limited Edition og PUMA’s evoSPEED SL er en fodboldstøvle “kun til dine største øjeblikke”. Umbro derimod har valgt at bevare troen på at letvægt er, hvad folket vil have og det har de altså, efter Jakobs vurdering fået et rigtig velskabt resultat ud af.

De nyeste farver af Umbro Velocita forsøger da i den grad også at skille sig ud fra mængden i en interessant kombination af Neon/Orange/Turkis. Og jeg ved at mange vil rynke med panden over denne farveopdatering, men jeg indrømmer gerne at den for mig sidder lige i skabet. Ja den er lidt langt ude, men for mig er det en helt tilpas kombination af skør og fed.

Umbro har stadig et stykke, før de kan nå helt op på højder som PUMA, adidas og Nike. Men! Umbro Velocita er et klart bevis på at Umbro måske slet ikke er så langt væk som man umiddelbart kunne tro. Hvad synes du om deres letvægter?