PUMA lancerer den letteste læderstøvle nogensinde - evoSPEED SL-K

04.03.2016

Skrevet af Mathias

Det har virkelig været en uge med klassiske fodboldstøvle-designs, men nu upper PUMA indsatsen endnu mere og introducerer deres evoSPEED SL-K. En overdel kun af læder og klædt helt i sort.

Den almindelige PUMA evoSPEED SL er den letteste kampstøvle nogensinde og at de har givet støvlen en overdel af læder fra hæl til tå har ikke ændret på det. Det nye Limited Edition mesterværk vejer blot 135 gram, hvilket gør den til suverænt den letteste læderstøvle i hele verden.

Når du skaber noget så specielt som det her, så skal man ikke spare på noget og det har PUMA så sandelig heller ikke gjort. Der er ikke blevet holdt tilbage og overdelen på den nye Limited Edition PUMA evoSPEED SL-K er derfor lavet fra et enkelt stykke premium kængurulæder.

At læderet er af så høj kvalitet er utrolig vigtigt for støvlens design, fordi det har gjort det muligt for håndværkerne at slibe overdelen tyndere og derfor holde vægten lav. PUMA fortsætter med at presse grænserne for innovation, men holder altid benene på jorden med lidt klasse.

Hvis du vil prøve den nye PUMA evoSPEED SL-K Limited Edition, så finder du den her.