I England troede man at EM-billetten var sikret, da Rusland i weekenden tabte med 2-1 til Israel. Dette resultat betød nemlig at Englænderne bare skulle have uafgjort hjemme mod Kroatien, som allerede havde sikret sig billetten. Men det blev bestemt ikke så ligetil som forventet. De feststemte britter fik den katastrofale start, da den nyvalgte førstekeeper i Englands mål, Scott Carson, efter 9 minutter droppede fælt på et langskud fra Niko Kranjcar. Som om det ikke var nok, skulle der kun gå 5 minutter yderligere før Olic udbyggede den kroatiske føring til 2-0. Den stilling holdt til pausen og det var tydeligt at der skulle gøres noget hvis England skulle tilbage i kampen. Fra starten af anden halvleg blev Defoe og ikke mindst Beckham sendt på banen. Beckham løb på banen til et kæmpe brøl fra tilskuerne og hver gang han var i nærheden af bolden steg stemningen og forventningerne på stadion. De to indskiftninger skulle vise sig at give pote med det samme. 10 minutter inde i anden halvleg blev Defoe nedlagt i feltet og dermed straffe til England. Det udnyttede den ellers så udskældte Frank Lampard og England var nu ikke langt fra det ene point. Lampard spiller i Adidas Predator PowerSwerve Hvid/Sort. Blot 8 minutter skulle der gå før jublen på lægterne kunne udløses. Beckham iført Adidas Predator Absolute DB Hvid/Rød fandt med en fantastisk følt aflevering Crouch, som kunne tæmme bolden med brystet og flugte udligningen til 2-2 i kassen. Crouch spiller i Puma Velocity. Smukt mål af englænderne, som nu var på vej til EM. Måske følte de sig nu for sikre. Der gik i hvert fald kun godt ti minutter før englænderne måtte helt ned igen. I det 77. minut sparkede Petric nemlig bolden i kassen og bragte igen kroaterne foran. Denne gang kunne englænderne ikke svare igen og dermed er katastrofen for England en realitet, da russerne vandt deres opgør mod Andorra med 1-0 og dermed tager EM-billetten for næsen af England. Det er nu afgjort hvilke nationer der kommer med til EM-slutrunden til sommer. De tre store tøjsponsorer - Nike, Adidas og Puma - har hver 5 hold med, mens Umbro har et enkelt. Nike: Kroatien, Holland, Portugal, Rusland og Tyrkiet. Adidas: Frankrig, Grækenland, Tyskland, Rumænien og Spanien. Puma: Polen, Italien, Tjekkiet, Østrig og Schweiz. Umbro: Sverige Klik her for at komme til vores landsholdskategori.