Nike Magista Obra og Opus forvandler Silver Storm til en Lightning Storm

18.07.2015

Skrevet af Jonathan

For lidt over et år siden kunne Magista Obra skrive VM matchvinder på CV’et. I dag kan Magista, knap så dramatisk, skrive Turquoise Blue i sin aktuelle situation. Det er nemlig farven på den nyeste opdatering som kommer sammen med resten af Lightning Storm Pack. Tag et nærmere kig på den her…

Magista Obra var vel nok den største innovation af fodboldstøvler i 2014. Populariteten siden præsentationen af den har da heller ikke været til at tage fejl af. Der har været mange forskellige designs af Magista Obra og det er som om at Nike stadig prøver at finde den rette identitet til playmaker støvlen - skal det være sprudlende og dristigt eller diskret og stilet?

Du kan købe de nyeste Magista Obra og Opus Lightning Storm Pack fodboldstøvler fra på søndag lige her

Med den nyeste farveopdatering i Lightning Storm Pack har Nike valgt den sidste. De har nemlig sammensat Magista i en elegant kombination af, hvad de kalder Turquoise Blue og sort. Skulle den klandres for noget, skulle det være at den er for kedelig, men det ville næsten være uretfærdigt når sammensætningen ser så stilet ud, eller hvad?

Med Magista har Nike skabt en af de mest populære modeller til playmakeren. De ser dog ud til at være lidt i dilemma med sig selv, når det kommer til designet. Hvilken vej synes du Nike burde gå - dristig eller stilet?

ALT_TAG