Nike Hypervenom Tech Craft Pack: Den dødbringende angriber møder klassisk elegance

02.03.2016

Skrevet af Mathias

I mandags løftede Nike sløret for den nyeste Tech Craft Pack, som jeg ikke var langsom til at hædre som en af de bedste farvevarianter fra Nike i de sidste mange år. Nu, efter vi har kigget nærmere på støvlerne individuelt, har min mening overhoved ikke ændret sig og jeg er stadig smaskforelsket.

Hvis vi kigger tilbage på alle de Hypervenom Phantom II farvevarianter der er blevet præsenteret af Nike siden støvlen blev lanceret i sommers, så har de alle været sprængfyldt med farver og vilde i deres visuelle udtryk. Det ændres der på nu, hvor Nike går fuldt monokromatisk og samtidig fjerner dyreprintet fra sålen.

Fra et teknologisk perspektiv er Tech Craft Pack fodboldstøvlerne endnu et eksempel på hvor gode Nike er til at blande ny innovation og en støvles vigtigste elementer. Kængurulæder er fusioneret med de inderste Flyknit lag, som vi kender fra den almindelige Hypervenom. Sammen med det integrerede Flywire, betyder det at den lockdown du normalt får i støvlen ikke går tabt, selvom Nike har brugt en læderoverdel, som er langt blødere og smidig.

Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft Pack støvlerne er tilgængelige d. 3 marts lige her hos Unisport.