Neymar skal lyse banen op i sine nye Nike Lightning Storm Hypervenom II

16.07.2015

Skrevet af Jonathan

Jeg ved ikke helt hvorfor, men når jeg tænker på Hypervenom, så forbinder jeg den helt automatisk med denne farvevariant. Den føles bare mere drablig og giftig. Jeg havde også Poison Green modellen fra Hypevenom I og lanceringen af den nye Lightning Storm Pack Strike Green Hypervenom, gør mig i rigtig godt humør. Se nærmere på den her.

Hypervenom kollektionen er stadig relativt ny, men den har allerede skabt sig et solidt navn hos fodboldspillere verden over. Lanceringen af Hypervenom II i midten af maj, gjorde bestemt ikke hypen mindre og med de første to farvevarianter vel modtaget, er Nike nu klar til at bygge videre på succesen med en farve der helt eksklusivt vil blive båret af Neymar Jr.

Hypervenom er bygget til den adrætte angriber, som bruger sin mobilitet og skarpe bevægelser som et drabligt våben til at score sine mål. Neymar er den perfekte repræsentation af dette og det bliver en fornøjelse at se ham under pre-season med denne giftige farvevariant på fødderne.

Jeg skal i hvert fald helt sikkert selv sprede lidt gift ud, med denne nye Green Strike Hypervenom II

Alle spillere har brug for lidt ekstra kant. Selv Neymar, som vil se frem til at bygge videre på sit sammenspil med Suarez og Messi i den nye sæson. Han vil lægge ud i denne skarpe grønne variant. Vil du følge i hans fodspor?

ALT_TAG