Angrib den nye sæson med nye fodboldstøvler fra Nike: Lightning Storm Pack

17.07.2015

Skrevet af Jonathan

Solen skinner og vejret er fantastisk. Nogle mennesker ville nok bare slappe af og nyde det, men ikke os der spiller fodbold. Den nye sæson venter lige rundt om hjørnet og det er tid til at ruste op og få sit game face på. For at hjælpe os på vej har Nike i dag lanceret Lightning Storm Pack. Se de nyeste farver lige her.

Dem der ikke spiller fodbold, gruer for denne tid på året. Sommeren er på sit højeste, men lige rundt om hjørnet venter skolestart. Men hvem har tid til at tænke på skolestart? At sommerferien slutter betyder bare starten på den nye fodboldsæson og det giver masser af anledining til at fejre det!

Og det ser ud til at Nike er enige med mig. For de fejrer den nærliggende sæsonstart ved at lancere en række friske farver så Neymar, Götze, Cristiano og Boateng kan få den perfekte opvarmning til den nye sæson.

Du kan købe de nyeste Lightning Storm Pack fodboldstøvler fra på søndag lige her

Det er blot anden gang at Nike kommer med en farveopdatering siden de præsenterede den nye generation af Hypervenom Phantom og de går bestemt ikke diskret til opgaven. De skarpe farver har resulteret i en Hyper Pink Mercurial, Green Strike Hypervenom, Turquoise Blue Magista og Green Strike Tiempo Legend.

Den skarpe iagttager vil allerede have bemærket at farverne er de samme, som befandt sig på sålen af Silver Storm Pack. Men hey, Hypervenom havde da en orange sål på Silver Storm Pack? Faktisk har Nike også lanceret en helt orange Hypervenom, men den model er holdt eksklusivt til få udvalgte forhandlere, hvilket er årsagen til at vi ikke viser den her. Til gengæld har de valgt at holde den grønne Hypervenom eksklusivt til Neymar Jr., hvilket gør den grønne lige lidt skarpere...

Er du helt tændt op og klar til den nye sæsons udfordringer? Hvis du ikke helt er der endnu, så har Nike udstyret klar til dig - Lightning Storm Pack er nemlig designet til at lade dig skinne igenneem på fodboldbanen. Hvad synes du om den nye kollektion? Hot eller Not?

ALT_TAG