For nyligt vandt Arsenal 7-0 over Slavia Prag og tangerede dermed Champions League-rekorden for størst sejr. Men rekorden er nu blot to uger senere blevet slået af et andet engelsk hold, nemlig Liverpool, som i går smadrede Besiktas med hele 8-0 på Anfield. De Røde fra Beatlesbyen var tvunget til at tage alle 3 point, hvis de fortsat ville have en chance for at gå videre fra gruppespillet og det var tydeligt fra kampens start. Liverpool var det stærkeste mandskab hele kampen igennem og efter 19 minutters spil gav det bonus. Peter Crouch kom noget tilfældigt til en friløber, som han efter to forsøg fik sat i nettet til stor forløsning for hjemmepublikummet. Men der var én mand som Besiktas aldrig fik styr på. Israelske Benayoun var kampens helt store spiller og havde sidste fod på de tre næste scoringer. En enkelt lavede han før pausen, mens han efter pausen øgede til 3- og 4-0. Benayoun brillerede i den super lette Nike Mercurial Vapor III. Nu gik det for alvor stærkt og tyrkerne må have længtes efter slutfløjtet. Sidste fod på scoringen til 5-0 havde anfører Steven Gerrard, som spiller i Adidas Absolute Sort/Rød. De to næste kasser stod Ryan Babel for. Det første var meget elegant; Babel sætter hælen på et fladt indlæg og sender bolden i kassen uden chance for keeperen. Flot mål af hollænderen som blot 2 minutter senere scorede sit nok heldigste mål i karrieren, da han med kroppen for blokeret, da en forsvarsspiller prøver at cleare. Bolden ryger over keeperen og daler ned i målet til en fortjent 7-0 føring. Babel spiller i Nike Mercurial Vapor III. Manden der åbnede ballet, Peter Crouch, fik også lov at lukke og slukke. Få minutter før tid gjorde den ranglede angriber det nemlig til det historiske slutresultat 8-0 iført sin Puma-støvle. I Gelsenkirchen spillede Schalke for livet i Champions League, da de tog imod Chelsea. Men kampen blev aldrig den store oplevelse og en halvkedelig kamp endte 0-0. Eneste lyspunkt var Chelseas nye frække udebanetrøje, som er præsenteret i denne sæson.