Fra Clash Collection til Tech Craft: Nike Magista Obra og Opus

02.03.2016

Skrevet af Jonathan

Vi fortsætter med at zoome ind på Tech Craft og i denne omgang ser vi på Nike Magista Obra og Opus – støvlerne som er skabt til den ustoppelige playmaker. Skal du være ustoppelig i det nyeste design?

Det sort-på-hvid design fra den nyeste Tech Craft Pack har i den grad fået os herinde oppe at støde. Det leder i særdeleshed tankerne tilbage til 2012, hvor Nike lancerede deres EURO12 kollektion også kaldet Clash Collection. Her var det et lignende 50/50 design, hvor Tiempo Legend IV rent faktisk blev lavet i samme Sort/Hvid kombination.

Der er dog sket meget siden 2012 og designet er da også det eneste, der kan refereres tilbage til Clash Collection. Magista-siloen var nemlig slet ikke lavet tilbage i 2012. Den erstattede som bekendt CTR360 Maestri, som den nye konge over midtbanen. I dag ser vi spillere som Iniesta, Götze og Eriksen løbe rundt i Magista støvlerne. Vi kommer med al sandsynlighed ikke til at se nogen af de professionelle spille med hverken Magista Obra eller Opus. Til gengæld har du muligheden for selv at vise dem frem på banen. Bemærk dog at Magista Tech Craft kun kommer med FG knopper.

Du kan købe de nye Tech Craft støvler fra torsdag 3. marts lige her.