Per Bjerregård har som bekendt udtalt at den sportslige krise i Brøndby nu er slut. Kigger man på klubbens seneste kampe kunne noget tyde på, han har ret. Holdet fra Vestegnen er nemlig nu ubesejret i de seneste 7 kampe – en situation man ikke har oplevet i umindelige tider. I weekenden gik det udover Lyngby. Oprykkerne startede ellers godt, havde de farligste forsøg og havde sådan set godt styr på kampen i første halvleg. Men det førte bare aldrig til scoring og derfor kunne de to hold gå til pausen med stillingen 0-0. Lyngby har lukket langt de fleste mål ind i anden halvleg, så på trods af Lyngbys flotte første halvleg, sad man med en fornemmelse af at det kunne blive en gentagelse af sidste møde mellem de to mandskaber, hvor Brøndby kørte en 3-0 sejr hjem i anden halvleg. Brøndby satte sig på spillet fra anden halvlegs start og Lyngby var kun farlige i glimt. Efter 59 minutter kom det forløsende mål for Brøndby så. Martin Ericsson, som havde været meget usynlig kampen igennem, modtog bolden i højre side af feltet, tog et enkelt træk tilbage og udplacerede herefter Rune Pedersen i målet. Flot mål af svenskeren som spiller i Adidas +F50.7 Tunit. Målet skabte ro på Brøndbyholdet, som nu spillede mere kontrolleret. Lyngby blev aldrig rigtig farlige og derfor var det Brøndby der efter 77 minutters spil kunne udbygge føringen til 2-0. Flot opspil af Loretnzen og Thomas Rasmussen i venstre side endte hos Holmén, som fik afsluttet på stolpen. På midten fulgte Duncan op og kunne nærmest tackle bolden over stregen. Så var kampen mere eller mindre afgjort, men Brøndby ville mere. Få minutter før tid steg Duncan til vejrs på et indlæg og headede sit 6. sæsonmål i kassen. Duncan var, som så ofte før, Brøndbys klart farligste mand, denne gang med to kasser til følge. Han spiller i Nike Mercurial Vapor III. Brøndby vandt dermed 3-0 og det ser ud til at drengene fra Vestegnen har fået selvtilliden og spillelysten tilbage. I lørdagskampen tog AGF imod mestrene fra F.C. København. Det viste sig hurtigt at være for stor en mundfyld for oprykkerne. Københavnerne satte nemlig tingene på plads allerede i første halvleg som endte 0-2. Efter 26 minutters spil gjorde canadieren Hutchinson det til 1-0 og bare 13 minutter senere var det Sionko der sendte læderet i kassen. Begge spillere udfolder sine talenter i den ekstremt lette Nike Mercurial Vapor III. I Esbjerg ærgrer man sig nok stadig over weekendens resultat mod F.C. Nordsjælland. Det var nemlig hjemmeholdet Esbjerg der sad på det hele i første halvleg. Især Jesper Bech var i hopla, og det var da også den tidligere FCK’er der gjorde det til 1-0 for esbjergenserne. Tæt under mål sparkede han resolut bolden i nettet til 1-0 iført sin Umbro-støvle. Herefter var det stadig Esbjerg der sad på første halvleg. Men efter en halv times spil kostede et forsvarskiks dyrt og FCN fik udlignet ved Bajram Fetai, som spiller i Puma Velocity Rød. 1-1 holdt til pausen. Herefter var det så F.C. Nordsjællands kamp. Især Martin Bernburg vadede i chancer og det var da også ham der afgjorde kampen. Efter 48 minutters spil sparkede han sit 6. mål sæsonmål i kassen og blev dermed dagens mand i FCN. Bernburg spiller i Adidas Absolute. Horsens, som overraskende er tophold på nuværende tidspunkt, tog imod SAS-ligaens dukse fra F.C. Midtjylland. Det blev aldrig den store fodboldoplevelse og kampen endte 1-1 på mål af ”Farlige Frank” a.k.a. Frank Kristensen og Horsens topscorer Henrik Hansen. AaB skulle forsøge at fortsætte deres flotte resultater. Denne gang ude mod Randers. Men det gik bestemt ikke Aab’s vej og Randers vandt 1-0 efter et flot hovedstødsmål af Buval. Rundens sidste kamp var mandagskampen hvor Viborg tog imod OB. Fynboerne viste sig som det stærkeste hold og vandt 2-0. Målene blev sat ind af Johan Absalonsen og Hans Henrik Andreasen, begge iført Nike Mercurial Vapor III. I næste runde er der vaskeægte topbrag når F.C. Midtjylland og FCK tørner sammen. Vi glæder os og kommer naturligvis med mere om kampen.