Lørdag aften tog Sevilla imod Real Madrid i den spanske Primera Division og den kamp skulle vise sig at være overstået på blot 2 minutter. I starten af første halvleg bølgede spillet lidt frem og tilbage og der var udsigter til en spændende og intens kamp. I det 19. minut sendte midtbanespilleren, Seydou Keita, et drømmeskud af sted og Iker Casillas havde ikke en chance for at redde det knaldhårde forsøg og dermed var Sevilla foran 1-0. Det flotte mål blev scoret i et par Puma Velocity 1 06 FG Rød/Sølv Real Madrid var fuldstændig lammet og chokeret ovenpå den forholdsvis tidlige scoring og blot to minutter efter Keitas scoring, slap Frederic Kanouté på elegant vis, fri af Real Madrids forsvar i hans super hurtige og fede støvler fra Joma og afsluttede på mål, men Iker Casillas fik pareret, hvilket ikke var nok idet returbolden landede for fødderne af Sevillas Luis Fabiano, som uden problemer kunne sparke holdet foran med overraskende 2-0. Målet var Luis Fabianos 7. i denne sæson, hvilket placerer ham som nr. 3 på topscorerlisten og alle hans mål er scoret i den lækre Adidas - +F50.7 Tunit Sort/Hvid støvle. Sevilla blev mere og mere spilstyrende og holdet sørgede for at kampen blev spillet i et utrolig højt tempo. Det var de forsvarende mestre fra Madrid dog ikke helt tilfreds med og kampen udviklede sig til en ren slagmark og det kom faktisk til at gå ud over Sevillas spillere rent fysisk. Det grove spil resulterede også i en udvisning til gæsternes Sergio Ramos, da han fik sit andet gule kort og dermed måtte hans hold spille med blot 10 mand de sidste 40 minutter Første halvleg sluttede 2-0 til hjemmeholdet og anden halvleg 2. halvleg begyndte, hvor 1. halvleg sluttede, nemlig med konstant Sevilla-pres. Real Madrid kunne slet ikke få spillet til at køre, hvilket resulterede i, at Reals spillere blev frustreret og usikre på banen. Dermed blev stort set hele anden halvleg ren Sevilla dominans, hvor de formåede at udspille de forsvarende mestrer på flotteste vis, dog uden at komme frem til de helt store målchancer. Som sagt var det en meget hårdspillet kamp, hvor der blev givet hele 5 gule og 1 rødt kort til Madrid og 4 gule kort til Sevilla. Med den flotte sejr, kunne Sevilla klatre op på en 11. plads i den bedste spanske række og Real Madrid indtager fortsat 1. pladsen med 4 point ned til Barcelona, som først skulle spille søndag imod Betis. Barcelona skulle forsøge at rejse sig ovenpå det skuffende uafgjorte resultat i torsdags imod bundproppen fra Valladolid. Det skulle gøres mod endnu et hold fra bunden, nemlig Real Betis og man må sige at Barcelona rejse sig på flotteste vis. Barcelona styrede kampen fra start til slut og efter en halv times spil i første halvleg kunne Thierry Henry afslutte et fantastisk angreb, hvor pasningsspillet var i verdensklasse og score til 1-0. Barca gik til pause med en føring på et enkelt mål og med klart spilovertag. Betis forsvarede sig så godt de kunne og stod næsten med alle 11 spillere i forsvaret men lige lidt hjalp det. For 7 minutter inde i anden halvleg fik Barca tilkendt en frispark et godt stykke uden for feltet og det var Ronaldinho, som skulle tage sig af det. Det gjorde han på fornemmeste maner ved at score direkte på frispark. Ronaldinho har været meget udskældt pga. hans manglende form og storspil, men i kampen mod Betis viste han for alvor hans store potentiale. Med en komfortabel 2-0 føring kunne Barca begynde at slappe af og det åbnede op for noget af det flotteste og mest underholdende fodboldspil, hvor pasningerne var knivskarpe og det ene angreb efter det andet splittede Betis’ forsvar, hvilket var til stor tilfredshed for de 70.000 tilskuere. I overtiden fik tilskuerne noget ekstra at glæde sig over, da Barca får et frispark lige uden for feltet, som sædvanligt skal sparkes af brasilianske Ronaldinho. Muren Betis’ keeper havde sat op fejlede, idet Ronaldinho kunne sparke den igennem muren og ind via stolpen. Ronaldinho viste virkelig spil af høj kaliber og det var en fornøjelse at se ham i hopla igen. Sejren sender Barcelona op på tredjepladsen og giver samtidig klubben den perfekte optakt til onsdagens Champions League opgør mod Glasgow Rangers. Real Betis bliver på næstsidstepladsen med sølle otte point. Michael Laudrup og Getafe vandt også imponerende på udebane med hele 2-0 over Osasuna og dermed slap fri af bunden og nu er placeret på 15. pladsen. Jon Dahl Tomasson måtte se til fra bænken da hans hold, Villareal, præsterede et mirakuløst comeback på udebane imodAtlético Madrid. Hjemmeholdet fra Madrid kom foran med hele 2-0 men da kampen blev fløjtet af stod den 4-3 i Villareals favør. Dermed er Villareal nu på 2. pladsen.