Liverpool klar til ny sæson med simpel og stilren udebanetrøje

16.07.2015

Skrevet af Jonathan

Før man vælger at blive Liverpool fan er der en ting, man skal acceptere: Det vil være en følelsesmæssig rutsjebane fra det øjeblik man synger ordene “You’ll never walk alone” første gang. Nu fuldender New Balance Liverpools spillersæt med en ny udebanetrøje, som graver ned i klubbens succesfulde minder.

For den hvide udebanetrøje har bragt mange gode minder med sig gennem klubbens historie. Selve designet er meget rent og simpelt. Med få modspillende detaljer i rødt, som for eksempel kraven, logoerne og de røde striber rundt om ærmerne. Nogle vil kalde det kedeligt og uinspirerende, men vores Liverpool fans herinde er bestemt ikke blandt den gruppe:

“Nice! Den er virkelig classy. Jeg elsker det hvide design. Glæder mig til at se Sturridge lave sin robotdans i den trøje”, siger Malene fra kundeservice, som virkelig har været ramt af Gerrards exit fra klubben.

“Rent og klassisk. Jeg skal helt sikkert have den!”, siger Patrick fra kundeservice, der generelt er en kortfattet herre.

Varm op til den nye sæson med ny Liverpool udebanetrøje - Pris: 499,-

En generel glæde over det nye design i Unisport HQ, men hvad synes du selv om designet? Giver den dig løst til at synge “You’ll never walk alone”?