Der var lagt op til det helt store i Premier League denne weekend, da rækkens to tophold tørnede sammen på Emirates Stadium. Arsenal tog imod de forsvarende mestre fra Manchester United. Lad os bare slå fast med det samme – det blev en fantastisk spændende kamp mellem to velspillende hold, som gav hinanden kamp til det allersidste. Opgøret blev spillet i et utroligt højt tempo, var fyldt med intensitet uden det blev en hårdt spillet kamp og bedst af alt, vi fik hele fire mål – alle scoret i Nike-støvler. I kampens indledende fase var det hjemmeholdet, der sad på spillet. United startede mere afventende og sørgede for ikke at forære noget væk. Efterhånden som halvlegen skred frem kom gæsterne længere frem på banen og begge hold bød på flot spil, som dog ikke resulterede i de store chancer, da begge forsvar stod fantastisk. Begge hold havde dog en stor mulighed hver for at bringe sig foran. Først steg Gallas til vejrs efter et frispark fra Fabregas, men headede lige på van der Sar. I den anden ende var det Cristiano Ronaldo der legede snurretop med Arsenals Flamini og sendte et farligt fladt indlæg ind imod Giggs, der dog ikke fik ordentlig ram på bolden. Derefter så det ud som om begge hold havde indstillet sig på at går til pausen med 0-0. Men så slog United pludselig til. Wes Brown tog et godt ryk frem i banen, spillede Ronaldo fri på kanten og portugiseren fandt med et fladt indlæg Wayne Rooney, som med lidt hjælp fra Gallas fik prikket bolden over stregen. Fantastisk afslutning på halvlegen for United. Rooney spiller i Nike Total90 Laser Rød. Efter en første halvleg, som måske blev lidt under det forventede, kom der for alvor gang i kampen i anden halvleg. Allerede efter få minutters spil fik Arsenal bragt sig afgørende tilbage i kampen. De fulgte flot op på en misset chance og bolden endte for fødderne af Fabregas tæt under mål. Den unge spanier, som allerede er etableret stjerne i Premier League, afsluttede køligt fladt ved den ene stolpe og dermed var kampen igen helt lige. Fabregas spiller i Nike Air Legend Hvid/Lyseblå. De efterfølgende 5-10 minutter sad Arsenal på kampen, men igen kom United bedre til og kampen så helt lige ud. Efterhånden som kampen gik uden scoringer og uden blottelser i de to forsvar, lignede det to hold der var tilfredse med 1-1. Men som ved første scoring slog United pludselig til ud af ingenting. Indskiftede Saha spillede med en fantastisk aflevering Evra fri i feltet. Evra nåede bolden inden Almunia og kunne spille Ronaldo helt fri foran mål og her missede Ronaldo ikke. Fantastisk mål af United, som nu så ud til at have afgjort kampen til egen fordel. Ronaldo spiller i Nike Mercurial Vapor Argon Blå. Da uret passerede de 90 minutter var stillingen stadig 1-2 og United lignede et hold på vej over Arsenal i tabellen. Men hjemmeholdet ville det anderledes. Et indlæg fra Clichy fik lov at passere hele vejen gennem Uniteds forsvar. Her stod Walcott fri og med en helkikset afslutning fandt han Gallas, der lige præcis kunne få bolden over stregen til kæmpe forløsning for det meste af Emirates Stadium. Gallas spiller i Nike Total90 Laser Hvid/Guld. Kampen endte 2-2 og dermed er Arsenal stadig forrest i kapløbet om det engelske mesterskab. Som kampen forløb, var det naturligvis et meget skuffende resultat for Sir Alex Ferguson og hans tropper, men uafgjort gav trods alt det rigtige billede af en meget lige og spændende kamp.