Umbro leverer ny farveopdatering til den magiske Medusæ

29.02.2016

Skrevet af Jonathan

Umbro kunne for nyligt præsentere deres nyeste medlem af familien: Medusæ. Udover et noget alternativt navn, så bringer fodboldstøvlen det bedste fra to verdener sammen – og nu kommer den i en ekstra farvevariant.

I en kombination af helt klassisk sort og turkis har Umbro her til formiddag præsenteret deres 2. farveopdatering til den nye Umbro Medusæ. Medusæ er en kombination af traditionelle og moderne teknikker og denne dominerende sorte opdatering får virkelig den traditionelle del af fodboldstøvlen til at stå frem. Her får vi et virkelig klassisk look, som helt sikkert vil tiltale den gruppe, der har en svaghed for læderstøvler.

Traditionelt set bringer læderstøvler også en del vægt med sig og som den moderne fodboldspiller i højere grad har efterspurgt lettere fodboldstøvler, er læderstøvlen så småt bragt i baggrunden. Men med Medusæ forsøger Umbro at bringe det klassiske touch frem i lyset igen.

Her er forfoden nemlig udstyret med en lækker kængurulæders overdel, mens midtfoden er lavet med et mesh, der sikrer den lave vægt, som man normalt må gå på kompromis med i læderstøvler. På denne måde får man det bedste fra to verdener med Medusæ og den er derfor et super alternativ, for dem som elsker læder-touchet, men ikke er vilde med den tunge vægt.

Du kan finde udvalget af Umbro Medusæ fodboldstøvler lige her.