PUMA og Arsenal bringer guldet tilbage i ny udebanetrøje

14.07.2015

Skrevet af Jonathan

Indtil nu har det ikke været diskrete lanceringer PUMA og Arsenal har leveret i forbindelse med deres nye trøjer. Og med den netop offentliggjorte udebanetrøje skal vi da lige love for at det tysk/engelske samarbejde holder standarden efter at præsentationen fandt sted i Singapore hvor Arsenal er i forbindelse med pre-season. Se billeder af den guldinspirerede udebanetrøje her.

Hos Arsenal har den gule udebanetrøje en stor betydning. Ikke nok med at designet går adskillige år tilbage i klubbens historie, så har Arsenal masser af gode minder med den. I år har PUMA så gjort lidt ekstra for at forkæle spillere og fans ved at bringe det guldinspirerede design tilbage til udebanetrøjen.

Du kan finde den nye Arsenal udebanetrøje lige her - Pris: 549,-

Udover guldfarven har PUMA designet et Art Deco inspireret “A”, inspireret af Arsenals arv. Det fungerer som fundamentet for det diamant-inspirerede mønster som løber hen over hele fronten og ryggen. Og mens nogle ville klandre PUMA’s bud på Arsenals hjemmebanetrøje for at være kedeligt, skal jeg love for at de tager revanche med udebanetrøjen. Kunne efter min mening meget vel være et godt bud på en af årets fedeste klubtrøjer….

PUMA og Arsenal løftede i fællesskab sløret for deres nye udebanetrøje ved endnu et storslået arrangement, denne gang i Singapore. Hvad mener du om resultatet?