adidas #BeTheDifference rammer Hong Kong - næste stop: Stockholm og København

14.07.2015

Skrevet af Jonathan

adidas er i øjeblikket igang med at turnere rundt i verden for at finde de bedste 2v2 spillere. Snart kommer de til Stockholm og København. Sådan her så det ud da det store #BeTheDifferent event ramte Hong Kong.

Her i Unisport er vi godt i gang med at finde deltagere til de to events, der finder sted henholdsvis i Stockholm (24.-25. juli) og København (1.-2. august). Turneringen har allerede fundet sted på The Base i Berlin og i sidste weekenden ramte den Hong Kong.

Senere på denne måned rammer adidas så Skandinavien og i samarbejde med Unisport afholdes et af sommerens helt store events i både København og Stockholm. Vi vælger alle deltagere ud. Alt du skal gøre er at sende en video ind med dig og en ven, hvor i viser jeres bedste tricks frem. Vær opmærksom på at du skal være over 16 år for at deltage.

Du kan læse meget mere om det i nedenstående Facebook event, hvor du også skal uploade din video.


Skal du med til sommerens største fodboldevent? Gå sammen med en ven og upload jeres bedste tricks. Du har indtil på fredag og husk, du skal være over 16 år.

Posted by Unisport.dk on Monday, 13 July 2015

Du kan stadig nå at få chancen for at deltage ved at af sommerens største fodbold events, hvor du kan vise dine svedigste tricks frem og samtidig også få en masse adidas udstyr. Ses vi?