Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

adidas præsenterer en klassisk ACE 16.1 Primeknit farvevariant!

26.02.2016

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Det tager sin spiller at trække i et par hvide støvler, men hvis nogen kan gøre det, så er det banens boss. adidas har lanceret en ny farvevariant til deres ACE 16.1 Primeknit, som du kan se mere af her.

De nye adidas ACE 16.1 Primeknit fodboldstøvler er præcis 1 måned gamle i dag, men selv i den relativt korte tidsperiode har adidas allerede præsenteret tre farvevarianter. adidas har virkelig vist sig fra deres stærkeste side i 2016 og det er i høj grad takket være ACE 16.1 Primeknit. Selvom den helt store hype var omkring lanceringen af PureControl støvlerne uden snørebånd, så ser det alligevel ud til at en stor del af de professionelle spillere foretrækker ACE 16.1 Primeknit.

Den nye farvevariant gør kun adidas ACE 16.1 Primeknit støvlens ry stærkere og så er det altid lækkert at se en hvid fodboldstøvle i aktion. Støvlerne er lavet til den kontrollerende spiller, eller banens boss, som adidas selv siger, og alle støvlens teknologier er derfor lavet til at give et usvigeligt touch, så vel som fremragende lockdown. Eksempler på dette er det bløde Primeknit materiale og knit zonerne i overdelen, der skaber friktion mellem støvle og bold. På den måde har du en støvle, der hjælper med at give det samme magiske touch, som James og de andre Ace stjerner viser hver uge.

Hvis du vil dominere spillet helt i hvidt, så kan du bestille de nye støvler lige her.