De fire store i England – Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal – sejrede alle i weekenden, selvom de tre førstnævnte alle var på svære udebaner. Fergusons tropper fra Manchester var på besøg hos Martin Laursens Aston Villa. Her kom hjemmeholdet ellers rigtig godt fra start, da stortalentet Agbonlahor efter blot 12 minutters spil headede Villa foran med 1-0. Agbonlahor spiller i den nye Nike Mercurial Vapor Argon Blå. Men herfra viste United god moral og var ovenpå resten af kampen. Efter 36 minutter resulterede det i kampens første Rooney-scoring til 1-1. Der skulle kun gå 8 minutter før Rooney igen var på pletten. Med en fremragende frispilning fandt Tevez en helt umarkeret Rooney, som sikkert sparkede bolden i kassen til en fortjent 2-1 føring. Rooney spiller i den helt nye Nike Total 90 Laser Rød. Blot minuttet efter fik Rio Ferdinand lov at lukke for første halvleg. Her gjorde han det nemlig til 3-1. Ferdinand spiller i Nike Total 90 Laser Hvid/Guld. Dermed kunne de forsvarende mestre gå til pause med en komfortabel føring. I anden halvleg gjorde Villa det ikke ligefrem nemmere for sig selv. Efter en times spil fik Nigel Reo-Coker nemlig sit andet gule kort, da han kom for sent i en tackling på Uniteds nyindkøb Anderson. Som om det ikke var nok skulle der kun gå 6 minutter før hjemmeholdet igen så rødt. Denne gang var det keeper Scott Carson der fik badebilletten efter at have nedlagt Tevez ulovligt i feltet. På det efterfølgende straffe fik Rooney muligheden for at fuldende sit hattrick. Men Rooney var for uskarp og spildte den store chance. 7 minutter efter lukkede Giggs dog for alvor opgøret. Efter en af sine velkendte soloture og et spark som blev rettet af flere gange, gjorde waliseren, der netop har forlænget med United, det nemlig til slutresultatet 4-1 til De Røde Djævle. Giggs spiller i Reebok Sprintfit Hvid/Rød. I Liverpool var der Merseyside-derby. Everton tog hjemme på Goodison Park imod Liverpool. Her så det længe ud til at et utroligt klodset selvmål af Aggers afløser Hyppiä efter 38 minutters spil skulle få fatale konsekvenser for Liverpool. Men efter 53 minutters spil blev Liverpool hjulpet godt på vej mod en sejr. Her dømte dommeren nemlig et noget tvivlsomt straffe og præsenterede samtidig Everton-forsvarer Hibbert for det røde kort. Kuyt udnyttede fodboldspillets største chance og udlignede dermed til 1-1. Med en mand i overtal stod gæsterne nu med de bedste kort på hånden. Man skulle dog helt hen til kampens sidste minut for at finde en afgørelse. Her begik Everton endnu et straffespark og endnu engang fik gerningsmanden, denne gang Phil Neville, det røde kort. Kuyt scorede endnu en gang og blev dermed den helt store helt for Liverpool, som vandt derbyet med 2-1. Kuyt spiller i Adidas Absolute Sort/Hvid. Chelsea var på besøg hos Southgates Middlesbrough. Der har den sidste tid været snakket meget om Didier Drogbas fremtid i klubben, og spilleren selv har været fremme med flere kontroversielle udtalelser. Lørdag eftermiddag lod ivorianeren dog fødderne tale, og det gjorde han så godt at han efter blot 8 minutters spil kunne bringe sit hold foran med 1-0. Drogba spiller i Nike Mercurial Vapor Argon Blå. Efter 57 minutters spil blev tilskuerne på Riverside Stadium præsenteret for en af sæsonens allerbedste kasser. Et Chelsea frispark fra meget lang afstand bliver trillet til den nye forsvarsspiller Alex, som hamrer læderet helt op i hjørnet. Fantastisk mål af den nye Chelsea-spiller, som spiller i Nike Total 90 Laser. Stillingen 2-0 holdt kampen ud og dermed er der igen en smule arbejdsro for Grant og Ten Cate. Premier Leagues førerhold Arsenal var på en - på papiret - nemmere opgave end de andre tophold. De tog nemlig hjemme imod bundholdet Bolton, som for nylig fyrede manager Samme Lee efter en katastrofal sæsonstart. Der skulle dog gå hele 68 minutter før Arsenal bragte sig foran. På et flot frisparksmål scorede forsvarsgeneralen Kolo Toure sit første sæsonmål til stor begejstring for det meste af Emirates Stadium. Toure spiller i Adidas Absolute Sort/Hvid. Arsenals tjekke Tomas Rosicky lukkede kampen med ti minutter tilbage. Her scorede han efter flot forarbejde af Theo Walcott. Rosicky spiller i Nike Total 90 Laser Hvid/Guld. Dermed holder Arsenal forspringet til konkurrenterne i toppen af den engelske Premier League. I den skotske Premier League var der i denne weekend Old Firm. Opgøret som er mere prestigefyldt end noget andet i fodboldverdenen. Efter mange år med total Celtic-dominans, tyder meget nu på at de to hold er blevet mere jævnbyrdige. I denne weekend blev det Rangers der trak det længste strå med imponerende 3-0 hjemme på Ibrox. Sejren blev bl.a. grundlagt på mål af Rangers’ store stjerne, 10’eren Nacho Novo. Husk at du naturligvis kan få originalt Novo tryk på din Rangers-trøje.