300 millioner kroner dealen mellem Paul Pogba og adidas er helt officiel nu!

24.02.2016

Skrevet af Mathias

Så tror jeg vist den deal er rimelig meget på plads! Rygterne har floreret i fire dage om at Paul Pogba har skrevet under på en officiel kontrakt med adidas og efter han spillede kampen mod Bayern i Solar Green farvevarianten, så ser den aftale ud til at være helt på plads.

Paul Pogba havde en rimelig vild tid som kontraktløs og stod bravt imod store kontrakttilbud, men nu er hans tid som fri fugl slut, efter han takkede ja til en 10årig aftale, som eftersigende ligger på omkring 300 millioner kroner.

Det er en alvorlig håndfuld penge, men nu er han også klart en af verdens mest populære spillere og selvom intet nyt er kommet fra adidas endnu, så har de sikret sig en kæmpe superstjerne. Nu er spørgsmålet bare hvor mange signaturstøvler de to nye partnere kommer til at lave sammen, fordi Paul Pogba har vist sig før at have et godt øje til design. Jeg har selv en teori om, at grunden til han valgte adidas er fordi han har fået lovning på at designe lidt selv. Den nye Kanye?

Gennem sin relativt korte karriere indtil videre har Paul Pogba spillet i lige hvad der passede ham. Det har været nogenlunde ligeligt fordelt mellem adidas og Nike, så at han nu endelig vælger det tyske mærke er ingen forhastet beslutning. Han har testet sine støvler helt igennem inden han valgte adidas ACE 16+ PureControl. Hvis du vil tage et kig tilbage på nogle af hans bedste støvlevalg i sin tid som fri agent, så click her.