Hele fire danske hold skulle igår spille kvalifikationskampe til UEFA Cuppens gruppespil og de 3 af dem havde ganske fine resultater med hjem til returkampene. F.C. København tog hjemme imod Lens i en kamp, hvor man havde et godt, solidt 1-1 resultat med fra første kamp, så man var ikke nødsaget til at komme frem over stepperne. Alligevel så begyndte københavnerne med et godt pres mod de franske gæster og gennem fint opspil og kombinationer på midtbanen, virkede det danske hold ualmindeligt veloplagt. Det spolerede Eric Carriere dog efter små 13 minutter, hvor han på en ripost fra Jesper Christiansen, kunne heade bolden i et næsten tomt mål. En våd klud i ansigtet på hjemmeholdet, men med 77 minutter igen, så var det ikke umuligt at hente franskmændenes føring. Det skulle dog vise sig at blive en lang sej kamp. Allerede få minutter kunne Hjalte Bo Nørregaard bringe balance i regnskabet, men brændte i stedet kun et par meter fra målstregen. Således kunne de to hold gå til pausen, men en anelse ufortjent føring til gæsterne, men omvendt, formåede F.C. København heller ikke at blive rigtig farlig mere end den ene gang. I anden halvleg kunne Jesper Grønkjær, som spiller i Adidas Absolute Sort/Rød, have bragt balance i regnskabet, men på det der lignede en friløber, afleverede han i stedet på tværs, mellem to medspillere, hvilket betød at chancen løb ud i sandet. Presset fra første halvleg fortsatte dog og med 13 minutter igen fik hjemmeholdet frispark ude foran feltet. På en tro kopi af målet som Benfica lavede i Parken for nogle uger siden, kunne Marcus Allbäck skubbe bolden forbi en sagesløs keeper. Udligning, stilstand, slutfløt og forlænget spilletid til de to trætte mandskaber, som ’hang’ i Parkens underlag. I den forlængede spilletid, viste Atiba Hutchinson, at trætheden var stor og solgte sin egen kaptajn med en aflevering, som blev en gave til den franske angriber Arouna Dindane. Gravgaard nedlagde ham og fik fortjent rødt kort og nu var man 10 mand mod 11. Efter 111 spillede minutter, fik Libor Sionko en god pasning at løbe på, som han løb ind i feltet med. Den franske forsvarer skubbede måske en smule i feltet, men Sionko lod sig falde, måske på grund af træthed, og dommeren tilkendte FCK et straffespark. Uforståeligt for franskmændene, men tilskuerne i Parken kom i ekstase. Jesper Grønkjær eksekverede sikkert og med 10 mand var man nu foran i Parken. Sådan holdt det kampen ud og Københavnerne kan glæde sig til lodtrækningen senere i dag. AaB havde imponeret de fleste ved at spille 2-2 på udebane mod Sampdoria, men tiltroen til at de kunne gøre kunststykket færdigt, var nok ikke så stort, for et dansk hold har aldrig besejret et italiensk over to kampe. AaB skulle dog vise sig værende helt på toppen i hjemmekampen, på et spækket Aalborg Stadion. Hjemmeholdet kom under stort pres fra Sampdoria i de første minutter af første halvleg og gæsterne var tæt på i flere omgange, men enten stod Zaza, hvor han skulle eller så strøg bolden forbi mål. I den anden ende blev AaB farligere og farligere som tiden gik og kontrangrebene begyndte at flyde mod det italienske mål, til stor glæde for hjemmepublikummet. Alligevel måtte de to hold gå til pause med 0-0 til stor frustration for det italienske mandskab, som nok havde regnet med at de skulle have vist klassen fra start. I anden halvleg lagde italienerne dog et større pres fra starten, men da der ikke kom noget ud af anstrengelserne, blev italienerne mere og mere opgivende og AaB fortsatte bare de gode takter fra første halvleg. En tæt fodboldkamp endte derfor med 0-0, hvilket ganske glimrende afspejlede kampens forløb og faktisk også de to holds styrke på dagen. Dermed AaB også kvalificeret sig til gruppespillet og en flot dansk aften blev endnu bedre. Desværre måtte F.C. Midtjylland og OB forlade turneringen. F.C. Midtjylland måtte sande at Lokomotivet fra Moskva var alt for stor en mundfuld og var bagud 0-2 efter kun 15 minutter. Når man så har tabt første opgør på hjemmebanen med 1-3, så er der ikke meget at spille om. Odense Boldklub derimod havde 0-0 i baggagen fra deres tur til Prag og efter en herrefight på hjemmebanen, stod det efter 90 minutter fortsat 0-0 og holdene måtte i forlænget spilletid. Her endte det også 0-0 og derfor skulle de to hold sparke en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Her trak Sparta det længste strå og dermed sluttede eventyret for OB for denne gang.