Real Madrid var onsdag aften på en svær opgave ude mod Lazio, som efter flere års fravær er tilbage i det fineste selskab. Det blev en rigtig god kamp med en del chancer i begge ender Kongeklubben kom rigtig godt fra start. Efter kun 8 minutters spil sparkede Sneijder et frispark lige ind i fødderne på van Nistelrooy, som stod det rigtige sted og kunne gøre det til 1-0 for gæsterne. Men Lazio var bestemt ikke nede i denne kamp. Først var Pandev ved at komme fri, men blev tacklet i sidste øjeblik. Få minutter senere brændte han en kæmpe chance da han blev spillet helt fri midt for mål. Tredje gang blev dog lykkens gang for makedonske Pandev. Efter 32 minutters spil modtog han en flot hovedstødsaflevering og flugtede kuglen op i nettaget med indersiden af sin Lotto. Smukt mål af romerne som med 1-1 nu var helt tilbage i kampen. Den stilling holdt til pausen. Også anden halvleg bød på chancer i begge ender. Hjemmeholdets Rocchi fik en kæmpe en af slagsen da han modtog bolden tæt under mål i venstre side. Men han formåede at sende en rigtig sløv afslutning af sted og derfor stadig 1-1. Så var skarpheden noget mere intakt hos gæsternes målkonge. Van Nistelrooy havde flere gode forsøg og efter godt en time udløste det anden Nistelrooy-kasse. Raul erobrede bolden på midten af banen og fandt med en hurtig aflevering en helt fri hollænder i dybden. Nistelrooy var utrolig kølig foren Ballotta i Lazio-målet, som han formåede at få til at lægge sig for derefter elegant at tippe bolden over ham. Nistelrooy spiller i Nike Air Legend. Målet knækkede dog ikke Lazio og i særdeleshed ikke Pandev. Et lille kvarter efter Reals føringsmål bragte Lazios stjerneangriber nemlig endnu engang balance i regnskabet. Med et hurtigt træk og et fladt hårdt spark mellem benene på Heinze, udlignede han til 2-2 og sparkede en fest i gang hos tilskuerne som var ellevilde. 2-2 holdt kampen ud. Et resultat begge hold kan være tilfredse med. I Gruppe C’s anden kamp tabte Werder Bremen overraskende hjemme mod Olympiakos. Set med danske briller var det dog positivt at Daniel Jensen lagde op til tyskernes enlige scoring. Daniel Jensen spiller i Adidas Absolute Sort/Hvid. I gruppe A tabte Liverpool, som du kan læse andetsteds på siden, meget overraskende 0-1 på hjemmebane mod franske Marseille. Gruppens anden kamp stod mellem Besiktas og Porto. Her vandt Porto 1-0 på udebane på mål af klubbens stjerne Quaresma. Han spiller i Adidas +F50.7 Tunit. I Gruppe B skulle vores norske naboer Rosenborg forsøge at fortsætte den gode start de fik på Champions League. Nordmændene spillede jo som bekendt 1-1 på selveste Stamford Bridge mod Chelsea. Denne rundes kamp stod hjemme mod Schalke. Kampen blev ikke en succes for Rosenborg, som måtte se sig besejret med 2-0 på mål af bl.a. Kevin Kuranyi, som spiller i Adidas +F50.7 Tunit. Gruppens anden kamp var en rigtig lækkerbisken og samtidig en gentagelse af sidste sæsons kvartfinale mellem Valencia og Chelsea. Valencia kom bedst fra start, da holdets helt store stjerne David Ville sparkede bolden i kassen til 1-0. Villa spiller i Adidas +F50.7 Tunit Rød. Men Chelsea kom tilbage i kampen og efter et flot angreb kunne gæsternes Joe Cole udligne til pauseresultatet 1-1. Cole spiller i Nike Air Legend. Det lykkedes Chelsea at få alle tre point med hjem fra Mestalla da Joe Cole lagde en perle af en aflevering til Drogba som kvitterede med en sikker scoring. Drogba spiller i Nike Mercurial Vapor. Fantastisk resultat af Chelsea som dermed er kommet ovenpå i Champions League efter en forfærdelig start på gruppen. Vi lukker med Gruppe D hvor FCK’s banemænd Benfica skuffede ved at tabe 0-1 hjemme mod Shakhtar Donetsk. Gruppens anden kamp vandt Celtic med 2-1 hjemme over Milan. Flot resultat af skotterne, som nu har lukket sig selv tilbage ind i årets Champions League. Dermed fik vi rundet endnu en Champions League runde af. Vi er selvfølgelig tilbage med optakter og kampreferater igen i næste runde som spilles d. 23./24. oktober.