Weekendens støvlespots: NikeID overtager rampelyset

15.02.2016

Skrevet af Jonathan

I en uge, hvor Champions League langt om længe vender tilbage på programmet, varmer vi op med en omgang støvlespots fra weekenden.

Bruno Peres (Torino) - Nike Mercurial Superfly NikeID

Vi kan ikke stå for fede gear matches herinde og i weekenden sørgede Bruno Peres for netop sådan et af slagsen. Han havde nemlig brugt NikeID til at matche farven fra Torinos spillertrøje til sine Mercurial Superfly.

Yoann Barbet (Sheffield Wednesday) - Nike Magista Obra NikeID

Sikket syn! Yoann Barbet fra Sheffield Wednesday har også givet sit gyldne bud på en Magista Obra. Og mens inspirationen nok kommer fra Paul Pogba, så kan ingen vel modsige at det er et virkelig fedt design!

Matias Vecino (Fiorentina) - Nike Mercurial Superfly Tech Craft

Det var da på tide at Tech Craft Pack fik sin debut på fodboldbanen. Nikes seneste Tech Craft design fik ikke den bedste medfart, og mens jeg forstår hvorfor, så er det stadig lidt en overraskelse for mig at vi ikke har set mere til det Brun/Neon look.

Keisuke Honda (AC Milan) - Mizuno Wave Ignitus 4

Der er ikke så meget nyt omkring Keisuke Honda i Mizunos Wave Ignitus. Men Honda kan godt lide at skifte lidt rundt i deres designs og i weekenden var han hoppet i det Hvid/Sort design, som du i øvrigt også kan finde her på siden.

Julian Draxler (Wolfsburg) - adidas ACE 16.1 Primeknit

Julian Draxler var blandt de spillere som var først til at præsentere den nye PureControl på banen. Men efter at have spillet et par kampe i den, er han nu skiftet over til ACE 16.1 Primeknit. Hvilken af de to fodboldstøvler foretrækker du?

Mark Davis (Bolton Wanderers) - Nike Mercurial Vapor CR7

Med jævne mellemrum ser vi spillere vælge signaturstøvler over de primære farvevarianter. Og i denne weekend spottede vi netop det. Denne gang var det Mark Davis fra Bolton som gav sin stille hyldest til CR7 ved at vælge hans seneste Savage Beauty design til sine Mercurial Vapor.

Kasper Schmeichel (Leicester City) - Nike Tiempo Legend V Shine Through (whiteout)

Selvom Schmeichel havde et par feberredninger, endte det hele i knuste hjerter for vores danske landsholdsmålmand. Midt i al kaosset bemærkede vi dog at Schmeichel var hoppet i et par whiteoutet Tiempo Legend V. Spørgsmålet er om hans aftale med Nike er ved at ophøre. Hvad så du gerne Schmeichel spille i?