PUMA fejrer EURO 2016 værterne med en serie af meget franske King støvler

12.02.2016

Skrevet af Mathias

Euro 2016 kommer tættere og tættere på hver dag og frem mod den store fodbold-fëte i Frankrig har PUMA givet deres mest legendariske støvle en farvevariant som fejrer værtsnationen.

PUMA King er blevet præsenteret i 3 Limited Edition Tricolor modeller, en i hver af det franske flags farver. Ligesom flaget symboliserer støvlerne det franske motto: “Liberté, égalité, fraternité", hvilket oversat betyder "frihed, lighed, broderskab".

Detaljerne er hvad der virkelig gør de her støvler til noget specielt og når du kigger inde i støvlen er det der tingene bliver helt vilde. Polstringen er dekoreret med et stribet design, som er inspireret af de berømte ‘Breton trøjer,’ som mange forbinder med Frankrig. Derudover, hvis du løfter den legendariske fold-over pløs, så ser du de datoer Euro 2016 løber fra og til, '10.06.16 - 10.07.16'. - PUMA har virkelig skruet op for Frankrig-faktoren og vi er vilde med det!

Hvis du vil have fingrene i den nye PUMA King Top Stripe di Tricolor, så finder du dem lige her.

Udover det utrolig gennemførte visuelle design så er det PUMA King støvlen som vi kender den og den er stadig baseret på det uimodståelige kængurulæder og med den ikoniske fold-over støvlepløs. Noget af det bedste indenfor komfort, et af de touches på bolden og så har den været brugt af Eusébio, Pelé, Maradona og Cruyff. CV’et er helt i orden!