Unisport look of: Her er dit sommer look

08.07.2015

Skrevet af Jonathan

Der findes seriøst ikke noget bedre end sommer. Og de tre dage om året hvor det er sommer i Danmark er mildest talt de fedeste dage på året. Med håbet om at sommeren vil vare lidt længere i år har jeg samlet en lille kollektion sammen af lækkert sommertøj, som du kan få glæde af i alt slags sommervejr…

Her i Unisport har vi skabt vores egen lille livsstil som vi kalder #Unisportlife. En livsstil som er bygget op om kærligheden til fodbold på banen, udenfor banen, når du sover, er på arbejde eller sammen vennerne. Og findes der en tid på året, hvor #Unisportlife er federe at udleve end om sommeren?

Og til at klæde os ordentligt på til sommeren har jeg naturligvis gravet ned i min yndlingsklub fra Nike FC. De har nemlig leveret friske nye looks til sommermånederne. Så hvor enten du tager hen under den bagende sol, så kan du med denne her sommerkollektion aldrig gå helt galt i byen.

Du kan nemlig finde alt fra Nike T-shirts og shorts til sneakers som Roshe Run og Free Hypervenom. Og hvis solen ikke bager lige så meget kan du også iføre dig en af de lækre AW77 sweatshirts og Nikes Tech Fleece træningsbukser.

Sammensæt dit perfekte sommerlook lige her på siden

Ligegyldigt sommervejret kan du dække dig selv ind med denne her samling af sommertøj. Vil du udforske endnu mere? Så hop ind på vores kampagnesite og slå dig løs...

ALT_TAG