Vi er næsten en tredjedel henne i Superliagens sæson 2007-08 og efterhånden er det ikke længere kun indikationer på holdenes styrker og svagheder der tegner sig, men derimod klarere og klarere fakta. Med 18 mål i de 6 kampe, må det siges at have været en ganske målrig runde, selvom det kun var et par af opgørene, det blev til virkelig deciderede målfeste. De to overraskelser, AC Horsens og Randers FC, skulle mødes i Horsens om vigtige point for at holde fast i førerfeltet. Randers havde overtaget fra kampens start og styrede i store dele af første halvleg begivenhederne, men på trods af at være i boldbesiddelse, manglede man i høj grad at komme frem til de store målchancer. Horsens havde naturlivis nok ikke bolden særligt meget, men hvad Randers manglede foran hjemmeholdets mål, viste Horsens langt bedre prøver på i randrusianernes straffesparksfelt. Først var stjerneskuddet Rawez Lawan, som spiller i fodboldstøvler fra Hummel, tæt på og bare et par minutter senere kunne Randers-defensiven ikke længere stå imod og hjememholdets Henrik Hansen stod for første halvlegs enlige scoring, da han flot udplacerede Kevin Stuhr-Ellegaard, der ikke havde en chance på den flotte aktion. Kevin Stuhr-Ellegaard spiller i de innovative målmandshandsker fra Sells. Randers havde herefter flere gode forsøg, men det blev aldrig til mål og faktisk var Horsens i anden halvleg tættere på scoring, men desværre for førnævnte Lawan, så mistede han balancen i feltet og det endte derfor uden yderligere mål. En kamp der ellers sagtens kunne have leveret flere af slagsen, men skarpheden manglede generelt set henover hele dagen og fra begge mandskabers side. Hos Brøndby I.F. havde man dækket op til nyklassikeren i dansk fodbold, eller bare klassikeren om man vil. For klassiske er opgørene mod F.C. København i hvert fald gået hen og blevet og bliver ikke mindre intense af, at der ikke længere partout er topopgør på plakaten, når de to hold mødes. Det ér en helt speciel kamp for de to mandskaber og ikke mindst de to holds fanskarer. Inden kampen var der nok en forventning til at F.C. København skulle dominere affæren og måske endda få ualmindeligt let spil over for, især, et nykonstrueret midterforsvar i gult og fra kampens start satte mestrene sig dog også på kampen og dominerede nærmest totalt. Det store overtag resulterede også i et mål, som Hjalte Nørregaard kunne brage ind, på en tværaflevering fra den tjekkiske landsholdspiller Libor Sionko. Målscorer Nørregaard spiller i Nike Air Supremacy og oplæggeren Sionko i Nike Mercurial Vapor. Herefter kunne man måske forvente at københavnerne satte sig fuldstændig på affæren, da man tidligere har set Brøndby gå ned oven på modstanderscoringer, men faktisk tegnede der sig et lidt andet billede. Faktisk hold hjemmeholdet fint stand og efter pausen, var det nu Brøndby der sad mere eller mindre fuldstændigt på kampen. Desværre for hjemmeholdet, formåede man aldrig rigtig at blive farlige, bortset fra en flugter fra den Zambianske angriber Chris Katongo. Da F.C. København heller ikke formåede at score yderligere, måtte den yderst intense og levende kamp ende med endnu et nederlag til Brøndby, selvom det ironisk nok kan gå hen og blive et vendepunkt efter en flot præstation. Onsdag drager man dog til Jylland, hvor man skal forsøge at slå Silkeborg, som ligger i toppen af 1. division.. F.C. Midtjylland skulle have vristet den dårlige oplevelse hjemme mod Lokomotiv Moskva af sig ude mod Esbjerg. Det var vigtigt for midtjyderne at komme igang igen efter den massive skuffelse at dominere UEFA-Cup kampen hjemme, men alligevel at tabe den så stort som 1-3. Esbjerg skulle på den anden side forsøge at få point, således at man kunne tage et par skridt i den rigtige retning væk fra bunden og måske nærme sig den del af ligaen, hvor det er rigtig sjovt at befinde sig. Esbjerg skulle dog vise sig at være mest opsatte og kunne tage alle tre point i en kamp, hvor F.C. Midtjylland gjorde det svært for sig selv med en udvisning allerede i første halvleg til Magnus Troest og når man i modstandernes felt kun har én reel chance, så er det mere end almindeligt svært at vinde fodboldkampe. Esbjerg spillede på den anden side helt sprudlende og holdet, der ellers igen i år har været ekstremt svingende, kunne på to oplæg fra man of the match, Jesper Lange, sikre sig sejren. Jesper Langes fodboldstøvler er et par Umbro X-Boot III. Faktisk kunne det meget let have endt endnu værre for Midtjyderne, men esbjergenserne manglede skarpheden i hvert fald et par situationer, hvor man kunne have bragt sig yderligere i front. I de resterende kampe tabte oprykkerene fra Lyngby hjemme mod AaB med hele 3-4. F.C. Nordsjælland kæmpede sig til en 2-1 sejr mod AGF og OB lammetævede Viborg på hjemmebanen i Odense med hele 4-0 mandag aften. I den kommende runde er der lokalopgør i Parken, hvor hjemmeholdet tager imod Lyngby, der nok får det svært, mens Randers skal forsøge at rejse sig på udebane mod Brøndby, som virker som om de er ved at komme igang på trods af nederlaget i denne runde.