Weekendens støvlespots: Nike Metal Flash overtager og nyd en af de mest unikke custom støvler nogensinde

08.02.2016

Skrevet af Mathias

En ny uge er over os og den starter efter en weekend med fuldstændig vanvittig meget knald på i fodboldverdenen. Få et kig på de bedste støvlespots her.

DeAndre Yedlin & Billy Jones (Sunderland) - adidas ACE 16.1 Primeknit

En knivskarp kombination fra DeAndre Yedlin og Billy Jones. Det er næsten som om adidas ACE 16.1 lanceringsfarvevarianten er lavet til Sunderland udebanedragten. Det tvivler jeg på den er, men det ændrer ikke på at det passer fremragende. Også credit til Billy Jones som lige tager det skridtet længere med et par Trusox.

Robert Huth (Leicester City) - Nike Tiempo Legend 6 Metal Flash Pack

Nike Metal Flash Pack støvlerne ramte banerne denne weekend og havde en stor indflydelse. Robert Huth scorede 2 gange i DEN kamp og nu tror jeg godt Leicester City fans må begynde at drømme.

Graham Gano & Brad Nortman (Carolina Panthers) - Nike Tiempo Legend V NikeID

Ikke den ægte slags fodbold, men ligesom rigtig mange andre verden over så vi også lidt Super Bowl i går. I NFL fanger man ofte et par fodboldstøvler iblandt og det var også tilfældet i går, hvor Graham Gano og Brad Nortman begge spillede i NikeID versioner af Tiempo støvlen. Man kan godt snydes til at tro at det ene par er fra Silver Storm Pack, men det er det faktisk ikke, fordi så havde Nike Swooshet også været neon.

Mikey Lopez (New York City FC) - adidas X 15.1 Eskolaite Pack Custom

Her er i hvert fald en der fangede vores opmærksomhed, da den poppede op på vores radar. Mikey Lopez er for nyligt blevet købt af New York City og det ser ud til han har fejret det, ved at få sine X 15 Eskolaite customised. Det ser rimelig episk ud og vi håber at se dem i kamp snart, så vi kan få nogle bedre billeder.

Paulo Dybala (Juventus) - Nike Mercurial Superfly Metal Flash Pack

Endnu en kamp, nye støvler, men udfaldet er altid det samme for Dybala = mål, mål og flere mål. Er du gal han er i storform og det er resten af Juventus i øvrigt også. Kan vi derudover også lige tage et øjeblik og endnu engang nyde hvor lækker den Juve udebanetrøjen er?

David Silva (Manchester City) - adidas X 15+ Primeknit

Én kamp i adidas ACE+ PureControl og så gad David Silva ikke det laceless pjat mere. Han var i hvert fald tilbage i et par X 15+ Primeknit i sidste uges kampe.