Tirsdag aften blev Europas største klubturnering fløjtet i gang på stadions over hele Europa. Det betyder en ny sæson med det bedste af det bedste fra fodboldens verden. Mange af de bedste klubber har oprustet til den nye sæson i håb om at stå med den vigtigste pokal af dem alle når sæsonen slutter i maj næste år. Det betyder at vi kan forvente en sæson med at hav af gode kampe i årets Champions League. Et af de helt store hold der er flest forventninger til - Real Madrid - åbnede gruppe C hjemme imod Werder Bremen. Real var før kampen blevet udråbt som storfavorit mod et Werder hold som af de fleste eksperter er spået til en svær sæson, da men nærmere har nedrustet end oprustet – Klose er væk! Men det blev langt fra en walkover for det stjernespækkede Realhold. Det første kvarter bød ikke på de store chancer, men pludselig slog Real til. Nistelrooy fandt Raul i det lille felt og med en præcis afslutning headede kongesønnen kongeklubben foran med 1-0. Raul scorede dermed sit 57. CL-mål i Adidas Absolute Hvid/Blå. En perfekt start for madrilenerne, der hungrer efter succes på den europæiske scene. Det blev dog en kort fornøjelse. De mange madridfans samt spillerne nåede knapt nok at få armene ned, før bolden lå i eget net. Et indlæg blev rettet af og tæt under mål kunne nyindkøbet Sanogo udligne for de tyske gæster. Sanogo scorede dermed sit første CL-mål iført Adidas +F50.7 Tunit Hvid/Sort. Første halvleg bød ikke på flere scoringer og dermed kunne spillerne gå til pause med stillingen 1-1. En stilling som Werder Bremen kunne være klart mest tilfredse med. Anden halvleg vekslede frem og tilbage. Real Madrid var klart spilstyrende, men Werder Bremen skabte alligevel masser af uro i Reals forsvar. Især én spiller gjorde livet surt for det spanske forsvar – Diego. Den brasilianske verdensstjerne, som sidste år helt fortjent blev kåret som bundesligaens bedste spiller, gjorde stort set hvad der passede ham overfor de forvirrede forsvarsspillere. Diego spiller i Nike Air Zoom Total 90 Supremacy. Desværre for ham og Werder resulterede det ikke i flere mål til tyskerne. Til gengæld fik vi en scoring mere i den anden ende. Nistelrooy havde flere gange i løbet af kampen virket langsom i optrækket og misbrugt et par gode tilbud. Men godt et kvarter før tid var der ingen slinger i valsen fra den skarpe hollænder. Fantastisk spil af Guti og Raul førte til scoringen fra Nistelrooy, som køligt udplacerede Tim Wiese i tyskernes mål. Det var Nistelrooys mål nummer 50 i den fornemme turnering – scoret i Nike Air Legend. Dermed har Reals angrebsduo scoret imponerende 107 mål tilsammen i Champions League. Målet sikrede Real sejren og en god start på sæsonens Champions League. I gruppens anden kamp spillede Olympiakos og Lazio 0-0 i Athen. I Gruppe A spillede sidste års finalister Liverpool ude mod Porto. Her blev Dirk Kuyt helten for Liverpool da han udlignede Portos føring og sikrede Liverpool det ene point efter 1-1 i Portugal. Kuyt scorede iført Adidas Absolute. I gruppens anden kamp vandt Marseille hjemme 2-0 over tyrkiske Besiktas. I Gruppe B finder vi en af rundens helt store overraskelser. Her lykkedes det nemlig Rosenborg at få det ene point med hjem fra Stamford Bridge efter en kamp hvor Chelsea var altdominerende. Rosenborg scorede tidligt i kampen og herefter var det et stormløb mod nordmændenes mål. Heldigvis for Chelsea undgik de den helt store fiasko og sikrede sig en uafgjort takket være udligningen af Shevchenko. Sheva spiller i Reebok Sprintfit Sort/Blå. Gruppens anden kamp stod mellem danskerklubben Schalke 04 og Valencia. Her træk Valencia det længste strå med en 1-0 sejr på mål af superstjernen David Villa, som spiller i Adidas +F50.7 Tunit Rød. Vi lukker med Gruppe D hvor de forsvarende mestre fra A.C. Milan tog imod F.C.K.’s banemænd Benfica hjemme på San Siro. Her var der aldrig tvivl om de tre point til milaneserne, som sad fuldstændig på opgøret. Frisparkseksperten Andrea Pirlo viste allerede efter 9 minutter hvorfor han regnes som en af de bedste frisparksskytter i verden. Her sparkede han netop et frispark op i nærmeste hjørne og bragte hjemmeholdet foran 1-0. Pirlo spiller i Nike Air Legend. Pirlo var kampens helt store spiller og var også manden bag 2-0 målet. Her valgte han, i stedet for selv at sparke, at lægge en følt aflevering på tværs af feltet til en helt umarkeret Inzaghi, som uden problemer takkede for den fantastiske aflevering ved at flugte bolden i kassen. Inzaghi spiller i Diadora Brasil Champion. Så var kampen reelt lukket. Benfica kom ikke frem til det store før to minutter inde i dommerens tillægstid i anden halvleg. Her var Milans forsvar nærmest gået i omklædningsrummet og det udnyttede Benfica til at reducere til slutresultatet 2-1 til Milan. I gruppens anden kamp tog Shakhtar Donetsk hjemme i Ukraine imod Celtic. Her lukkede ukrainerne hurtigt kampen da de allerede efter 8 minutter havde gjort det til kampens resultat 2-0. Andet mål sat ind af den italienske bomber Cristiano Lucarelli som i sin tid i Livorno scorede hele 93 mål i 144 ligakampe. Lucarelli spiller i Asics Tigreor Azuli. Dermed fik vi fløjtet Champions League godt i gang og kan ikke andet end glæde os til aftenens mange Champions League kampe. Her hos unisport.dk kan du i morgen naturligvis få et overblik over hvordan aftenens kampe forløb.