Se den fulde Ousadia Alegria kollektion her

07.02.2016

Skrevet af Jonathan

Det er et faktum at Neymar Jr. er verdens tredje bedste fodboldspiller. Men når det kommer til popularitet er han helt på højde med Messi og Cristiano...

Neymar Jr. er en af de typer som man enten elsker eller hader. Da rygterne om at Neymar var på vej til Europa svirrede på sit højeste tilbage i 2013 kan jeg huske at jeg havde mange diskussioner om, hvorvidt Neymar ville blive en succes her.

En ting er at være den bedste i Sydamerika, en anden ting er at være den bedste i Europa - sådan ser vi europæere i hvert fald på det. Der er nok ingen tvivl om at de to kontinenter byder på vidt forskellige mentaliteter. Men med sydamerikansk blod, vil jeg stadig pudse glorien og sige at jeg godt havde kaldt hans succes i Barcelona...

Og godt 3 år efter hans ankomst til Barcelona, en lidt langsom opstart er det vist helt fair at sige at Neymar har overgået alle de forventninger man kunne have til ham. Selv mine.

Cristiano er stadig det helt tunge skyts hos Nike, men lur mig om det ikke blot er et spørgsmål om tid før Neymar overtager den position fra CR7. I hvert fald har han i denne omgang (endnu engang) fået dedikeret en hel kollektion til sin nyligt præsenterede signaturstøvle.

Du kan gå på opdagelse i hele kollektionen ved at klikke på dette link.