New Balance og Sevilla hylder europæisk triumf med nye trøjer

08.07.2015

Skrevet af Jonathan

Ingen har vundet Europa League (eller UEFA Cup, som den engang hed) så mange gange som Sevilla. Som forsvarende mestre går de til denne sæson med store forventninger og så passer det jo perfekt med at New Balance har samme ambitioner i år. Se hele Sevillas line-up af trøjer til den nye sæson her.

Sevilla vandt deres første europæiske trofæ for 10 år siden i sæsonen 05/06. Det blev starten på en ny æra, hvor klubben sidenhen har løftet pokalen i Europa League 4 gange. Og starten på en ny æra er præcis hvad New Balance og Sevilla fejrer med den nye hjemmebane-, udebane- og 3. trøje til den kommende sæson.

Du kan finde Sevillas nye trøjer her på siden fra den 16. juli.

Særligt er 3. trøjen en hyldest til klubbens europæiske succes. Udover at Sevilla vil optræde med trøjen i deres europæiske kampe, så har New Balance tilføjet en lille sjov detalje på trøjen. De horisontale gule og grå striber er nemlig sat sammen af skiftevis 11 og 10 striber. Tallet 11 repræsenterer de 11 spillere på banen, der sammen skaber sejrene, mens de 10 striber repræsenterer det 10 års jubilæum, som Sevilla fejrer i denne sæson. Forhåbentlig kan de fejrer det med en ny europæisk triumf…

New Balance og Sevilla har lanaceret deres nye spillertrøjer under mottoet “Comienza una nueva era” som betyder En ny æra starter. Hvilken af de tre trøjer synes du bedst om?