Nike runder 'Metal Flash' Pack af med en Hyper Grape Magista

04.02.2016

Skrevet af Mathias

Det er ikke altid kontrolspilleren der får alt opmærksomheden, men med introduktionen af Metal Flash Pack versionen af Nike Magista er der blevet skruet godt op for farverne. Nike har ikke holdt tilbage og det har resulteret i en af de skarpeste looks i spillet.

Siden lanceringen af Nike Silver Storm Pack har det amerikanske brand haft en tradition, hvor hovedfarven på sidste støvle blev overført til den næste models Swoosh. Det er også tilfældet med Metal Flash Pack, hvor Hyper Grape overdelen bliver komplimenteret af et metallisk Nike Swoosh.

Jeg er ikke altid stor fan af de mest farverige støvler, men jeg må sige jeg er vildt imponeret med Metal Flash Pack, som virkelig rammer den balance mellem farvevarianter der er for meget og iøjnefaldende på den gode måde. Mario Götze, Iniesta og Arda kommer i hvert fald til at have støvlerne i orden når de træder på banen i de nye Nike Magista Hyper Grape.

De nye Nike Metal Flash Pack støvler lander på lager d. 9 februar og kan bestilles der.

Det bliver bare bedre og bedre med Metal Flash Pack. Jeg var meget glad for den røde Tiempo, Mango Mercurial er legendarisk og så er den her Magista bare prikken over i’et. Hvad siger du til den nye pack - lige så oppe og køre som mig?