Unisport World Tour: Finder Joltter langt om længe Ronaldinho?

07.07.2015

Skrevet af Jonathan

Efter en lang pause er vi endelig tilbage med et nyt afsnit af Unisport World Tour og der er noget helt særligt i gærde for Joltter har for en kort stund åbnet misson: Finding R10. Joltter er nemlig taget til Mexico for at se Queretaro spille. Spørgsmålet er: Vil Joltter langt om længe finde Ronaldinho?

Ronaldinho er Joltters ubetinget største idol. Lige siden han var en lille knægt har han elsket at se Ronaldinho trylle for både PSG og Barcelona. I 2014 drog han til VM i Brasilien med en ambitiøs drøm. En drøm om at finde Ronaldinho.

Og selvom Joltter praktisk talt gjorde alt, selv drageflyvning, for at finde ham blev missionen aldrig fuldført. Så hvad var mere oplagt end at sende Joltter til Mexico i forbindelse med vores World Tour? Og efter at Joltter efter planen kom i kontakt med Queretaro FC, så pegede alt på at Joltter endelig ville møde sit idol. Men Ronaldinho er ikke så nem at finde. Se i videoen ovenover om Joltter får sin drøm opfyldt.

Joltter befinder sig i øjeblikket i Tokyo, hvor han forsøger at finde de fedeste steder at spille fodbold. I Queretaro fik han lov til at vise sine tricks frem på Queretaro’s hjemmebane før deres kamp mod Tigres. Hvor i verden ville du helst spille fodbold, hvis du selv kunne vælge?