Weekendens støvlespots: Se de bedste støvler i aktion

01.02.2016

Skrevet af Mathias

En travl mandag i fodboldverdenen. Det er Transfer Deadline Day, adidas fortsætter med nye lanceringer på livet løs og Pep Guardiola er ny Manchester City træner til sommer. Alt stikker helt af, men det betyder ikke vi undlader at sende støvlespots jeres vej.

Gyazi Zardes (Team USA) - adidas Messi 15.1

Team USA tog mod Island i går og det gav os chancen for at se en af Backed by Messi spillerne i aktion. Zardes er blevet udvalgt af Messi til spille i adidas Messi15.1 støvlerne og den unge amerikaner repræsenterede sin mentor godt.

Princess Ibini (Sydney FC) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Savage Beauty

Vi vidste ikke vi havde en kongelig med i vores støvlespots i dag. Alright, det kan godt være det bare er et navn, men vi har det stadig vildt over det. Princess Ibini tog på banen for Sydney FC i en af kongerne af fodboldverdenens signaturstøvler - CR7 Savage Beauty.

Julian Draxler (Wolfsburg) - adidas Ace 16+ PureControl

Sikke. Et. Match! Nok en af de skarpeste sammensætninger på tværs af mærker. Hvis jeg var Wolfsburg spiller, så havde jeg kæmpet hårdt for en kontrakt med adidas, fordi er du gal det spiller for Julian Draxler.

David de Gea (Manchester United) - adidas Ace 15+ Primeknit & adidas Ace Zones

Apropo match, så har David de Gea forspildt en chance for at gøre det bedre end Draxler. De helt nye Ace Zones handsker og United målmandstrøjen passer perfekt, men så er han ikke hoppet i enten PureControl, Ace 16.1 Primeknit eller Ace 16.1. Vi glæder os lidt til at se hvilken vej han går.

Neymar Jr. (Barcelona) - Nike Ousadia Alegria

Lidt følsomt emne, fordi Neymar spiller ikke i Hypervenom støvler som han burde, men det ændrer ikke på vi blev nødt til at vise jer den nye Ousadia Alegria støvle i aktion for første gang. Et helt unikt design, som ser endnu bedre ud på banen end jeg havde troet.

Luis Garcia (Central Cost Mariners FC) - New Balance Visaro

Vi var faktisk ikke helt klar over han stadig spillede, men pludselig kom Luis Gracia på vores radar igen. Han har haft travlt med at dominere A-League i et par New Balance Visaro. Kan ikke klandre ham for støvlevalg, fordi det er ærlig talt en af de bedste støvler i mange år. Tag mit ord for det.