adidas præsenterer den officielle Champions League kampbold til finalen i Milano

01.02.2016

Skrevet af Mathias

Kalenderen siger nu Februar og den dato mange af os har set rigtig meget frem til er yderst tæt på. Der er nu kun omkring 2 uger til Champions League starter igen og traditionen tro er adidas klar med en ny Finale version af deres UCL kampbold. Få et tættere kig på den bold du kommer til at se knuse hjerter og skabe helte i 1/8 finalerne.

Det er rendyrket klasse det her. adidas har haft ansvaret for Champions League kampbolden i hele turneringens levetid og man kan godt se, at de har helt styr på hvordan den skal skæres. Designet er stadig bygget op omkring stjerne-designet, som er kombineret med de gyldne linjer og det lyserøde, som tilføjer lidt ekstra flabethed.

På den teknologiske front er det stadig den samme bold, som vi så spillere hamre vidunderkasser ind med sidste år. Der går i hvert fald lang tid før vi glemmer Hulks mål mod Lyon eller Florenzi mod Barca. At det er samme bold betyder at det stadig er samme termisk limede overdel, så der ingen sømme og distraktioner er på overfladen og den derved får en mere pålideligt bane i luften.

Boldens overflade er blevet givet en speciel behandling, hvilket betyder dens svæv i luften er langt mere stabilt. Du kan derfor nyde dine bedste skud endnu mere, når du rammer krogen. Hvis du vil have samme bold som spillerne kommer til at bruge på San Siro til foråret, så har du den her.

Find den nye adidas Champions League Finale 2016 kampbold lige her.

Kvaliteten af den fodbold der bliver spillet i Champions League 1/8 -finalerne kommer helt sikkert til at stige og det er derfor kun på sin plads at adidas også lige opgraderer designet på deres bold. Hvad synes du om det nye design - og hvem tror du kommer til at stå med Champions League trofæet i maj?