Giveaway: Limited Edition Neymar Nike Hypervenom kasse - Håndmalet af Bruno Big

30.01.2016

Skrevet af Mathias

“25 meter væg. 100 dåser spraymaling. 48 timer. Tid til at komme i gang.” - og i gang det kom han! For at fejre den nye “Ousadia Alegria” Nike Hypervenom kollektion, har kunstneren bag designet, Bruno Big, malet 1000 specielle kasser. En af dem har Nike været så flinke at sende til os før alle andre, så vi kan dele den med jer her. Vi kommer til at give den væk, så læs med og find ud af hvordan du kan få fingrene i det helt specielle samlerobjekt.

For sig selv er de nye Nike Hypervenom Phantom II fodboldstøvler noget helt for sig og det unikke koncept er et vi sent glemmer, men den personlige følelse og duften af spraymaling tager bare tingene til et nyt niveau.

Vores giveaway finder sted på Instagram, så hop derover nu og vær med, hvor du får chancen for at vinde den episke præsentationsbox, som er håndmalet af Bruno Big.

Sammen med Limited Edition støvlekassen, som blev lavet i Barcelona, får du også en lille bog der viser dig hvordan Nike Hypervenom “Ousadia Alegria” fodboldstøvlerne blev skabt. Derudover får du også en Neymar plakat og naturligvis også støvlerne. Bruno Big er ikke til at stoppe når kreativiteten flyder!

Hvis du vil have fingrene i Nike Hypervenom Phantom II “Ousadia Alegria” støvlerne, så find dem her. (Dem man kan købe kommer ikke i en håndmalet kasse)