Så kom vi igen igennem en af de skæbnesvangre første runder, hvor der efter hver runde tegner sig et klarere og klarere billede af både top og bund. Denne runde skilte sig dog en anelse ud, da de absolutte bundhold fik alle tre point i deres opgør og tre af topholdene måtte nøjes med uafgjorte kampe. I det måske mest interessante opgør, stod F.C. København og F.C. Midtjylland overfor hinanden i en kamp om topplaceringer i Superliagen. På forhånd var F.C. København nok en lille favorit, da man i midtugen havde vist stor styrke i kampen mod Benfica, og opnået et ganske fint resultat. F.C. Midtjylland gik dog uimponeret til opgaven og satte sig mere eller mindre på kampen fra kampens start og havde både overtag og initiativ. Det udmøntede sig i flere gode chancer til gæsterne og havde det ikke været for en stolpe og den moldaviske angriber Dadu’s manglende skarphed, i hans Puma - King Exec , så havde man været betydeligt foran i løbet af første halvleg. F.C. København viste slet ikke samme skarphed og kunne sagtens have været bagud ved pausen, uden at de kunne have brokket sig. I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, men det var stadig Midtjyderne, som viste mest overskud og var farligst foran Jesper Christiansens mål. Begge hold kunne også føle sig snydt for det der lignede straffespark, men dommerens fløjte var tavs i begge situationer og således endte topopgøret med et remis, som Københavnerne nok var mest tilfredse med. AaB skulle hjemme forsøge at hente tre point, hvis man skulle indfri forhåbningerne om at være et tophold endnu et år, men når modstanderen er OB, så ved man, at man ikke får noget foræret. AaB kom dog godt igang og var foran allerede før kampen rigtig var begyndt, på et straffespark begået af OBs polske keeper, Arek Onyzko. Michael Jakobsen lobbede frækt bolden i nettet fra 11-meteren og dermed havde AaB taget første skridt mod de tre vigtige point. OB pressede dog godt på og efter hele to stolpeskud holdt AaB defensiven ikke længere og Johan Absalonsen scorede flot to gange, i sine Nike Mercurial Vapor og dermed kunne man gå til pausen med en føring i Aalborg. AaB kom dog med igen i starten af anden halvleg, hvor den fynske forsvar tog sig en gevaldig blunder og lod Andreas Johansson stå udækket i feltet. Han havde ingen problemer med at få bolden ind og udlignede dermed til 2-2. Det virkede nærmest som om, at hjemmeholdets forsvar ikke ville lade gæsterne være i gavehumør alene og som en god vært, sørgede Danny Califf og Martin S. Jensen for at, Jonas Borring fik et tomt mål at sparke læderet i. Desværre for AaB skulle det vise sig at blive den sidste scoring i kampen og man frister nu en tilværelse i den forkerte ende af tabellen, i forhold til egne forventninger. OB derimod kapitaliserede af at FCM, FCK og Randers F.C. alle tre spillede uafgjort og har dermed nappet andenpladsen. I bunden af ligaen var der stort drama da Brøndby I.F. tog imod AGF, i deres røde udebanetrøje, hjemme på Brøndby Stadion. Netop Brøndby Stadion har i lang tid været en fæstning uden sammenligning i Superligaen og var i sidste sæson medvirkende til, at man blev ligaens bedste hjemmehold. Derfor var der også store forventninger til tre point på hjemmebanen, nu AGF kun havde fået 1 point i de første 5 kampe. Kampen blev aldrig den store fodboldmæssige oplevelse, men fordi det ikke er to tophold der spiller og pointene til kampen i midten og bunden af ligaen er så vigtige, blev det alligevel en kamp med meget stor nerve. Til glæde for den almene fodboldfan, men nok ikke for de mest engagerede fans eller de to klubbers spillere. Første halvleg var en meget jævnbyrdig og intens affære uden de store chancer til nogen af holdene. Brøndbys nyindkøb, Tobias Mikkelsen, var dog en kilde til uro i AGFs bagerste geledder, som en af de eneste kreative kræfter på et kriseramt Brøndbymandskab og havde et par gode løb på begge kanter. Halvlegen endte dog med et remis og man forventede mere af begge mandskaber i anden halvleg. De næste 45 minutter bød på flere gode forsøg fra Brøndbys side, hvor både Morten ’Duncan’ Rasmussen og Chris Katongo var tæt på. Dog ville bolden ikke ind for Brøndby og i den anden ende, fortsatte Peter Graulund med ikke at kunne score, så da man rundede de 90 minutter på storskærmene i Brøndby, lignede det mest af alt en nulløsning. Mike Tullberg, den unge hovedstødsstærke århusianer, ville det dog anderledes og i overtiden lavede han sit nok bedste mål i sin karriere, da han saksede bolden ind i netmaskerne bag Stephan Andersen, for næsen af Thomas Rytter. Hvor stor betydning hans adidas Predator Absolute havde i aktionen kan man kun gisne om. 1-0 til AGF og tre vigtige point til klubben i kampen mod at undgå nedrykning. Omvendt var det en våd klud i ansigtet på Brøndbys mandskab, der nu ikke længere kan undgå prædikatet ’kriseramt’. I mandagens sene kamp blev Lyngby slagtet på hjemmebanen af et veloplagt Esbjgergmandskab. Sejren på 6-1, var glædeligt for klubben, der i sidste uge tabte 2-5 i mod F.C. København. Viborg fik også deres første sejr i sæsonen, mod Horsens, og dermed er der åbnet op for en meget åben bund- og midterstrid, hvor de næste runder kommer til at være ekstremt afgørende, for de fleste af klubberne.