Januar måned blev blæst omkuld af PureControl

31.01.2016

Skrevet af Jonathan

Hvis januar sætter standarden for, hvordan 2016 skal forløbe, så venter der os et vanvittigt år! Med udgangen til årets første måned ser vi tilbage på månedens lanceringer.

Okay, lad det være sagt med det samme: adidas PureControl er uden sammenligning månedens største lanceringer. En fodboldstøvle uden snørebånd - nej, det var ikke den første nogensinde - men hold nu op en eksplosion af innovation i én fodboldstøvle.

Det var dog ikke det eneste adidas havde klar til os. Der var nemlig også opdateringer både til Ace 16.1 Primeknit og Ace 16.1, samt nye farver til X 15+ Primeknit og X 15.1. Et utrolig interessant line-up, som for alvor giver Nike kamp til stregen i jagten på verdensherredømmet.

Og apropos Nike, så har de haft en forholdsvist stille start på året omend det blev til et par lanceringer i skikkelse af et par Hypervenom II signaturstøvler til Neymar Jr. Også Magista fik en lille hilsen med på vejen i form af de nye Air Footscape Magista Flyknit.

PUMA er dog ikke at forglemme, som for 3. år i træk leverer en ny generation af deres evoPOWER. De fik da også æren af at kickstarte året med en ny farvevariant til deres evoSPEED i Sort/Gul.

Umbro havde også fornøjelsen af at melde sig ind i 2016 med en ny generation af deres Velocita samt en enkel farveopdatering til deres Speciali.

Sammen med alle disse lanceringer fulgte Nike og adidas op med signaturstøvler til hver af deres vinder af Ballon d'Or - nemlig Leo Messi og Carli LLoyd. Og nåh ja, så var det jo også Black History Month og lad mig da bare runde den af med det her: Av av av!