Hummel hylder homoseksuelle med regnbueinspireret hjemmebanetrøje

04.07.2015

Skrevet af Jonathan

Ofte er hjemmebanetrøjer først og fremmest 100% tro til klubbens historie og kultur. Men en gang imellem - en sjælden gang imellem, så kommer der noget helt uventet og modigt frem. Det er præcis tilfældet med Segunda Division B klubben, Deportivo Guadalajara og deres nye hjemmebanetrøje fra Hummel. Bliv klogere på den her.

Sidste år gik Hummel jordkloden rundt med en helt utraditionel Tuxedo inspireret trøje til den spanske 3. divisionsklub Cultural Leonesa. Designet var til ære for klubbens 90 års jubilæum. Nu sikrer Hummel sig helt sikkert lidt mere spalteplads efter at de i samarbejde med Deportivo Guadalajara præsenterede deres nye hjemmebanetrøje ved Madrid Orgullo, den spanske Pride Parade.

Budskabet bag den violet farvede trøje med regnbuens farve ned langs midten kommer som en hyldest til LGBT bevægelsen, som står for Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender. Formålet er at skabe fokus på homofobi i fodboldens verden. Og med al den fokus der er på det i øjeblikket, særligt med USA, kunne de vel ikke have valgt et bedre tidspunkt at skabe opmærksomheden…

Hummel har udvalgt Unisport blandt et eksklusivt udvalg af forhandlere til at sælge Guadalajara’s helt unikke hjemmebanetrøje og du kan finde den her på siden fra slutningen af juli måned.