Et tættere kig på Nike Air Footscape Magista Flyknit sneakeren

27.01.2016

Skrevet af Mathias

Fra banen til fortovet, som Nike siger. De har bragt fodboldverdenen til byernes gader og stræder i et godt stykke tid nu og det fortsætter de storstilet med i 2016. Få et tættere kig på de to nye Nike Air Footscape Magista farvevarianter her!

Vi fik chancen for at vise jer de nye Nike Air Footscape Magista farvevarianter på Instagram i fredags og man kan roligt sige, at i gav dem en varm velkomst. Hypen var til at mærke på og det er der virkelig intet at sige til, fordi Nike har leveret to kombinationer af højeste kaliber.

De to nye sneaker modeller er lavet med samme Flyknit overdel, som jeg er sikker på mange af jer genkender fra Nikes kontrol-fodboldstøvle - Magista. Lægger du dertil, at de er lavet med en sål, som er inspireret af Chukka-kollektionen, og de derudover har den berømte Air-teknologi, så har du en seriøst episk sammensætning.

Hvis den nye Nike Air Footscape Magista Flyknit har fanget din opmærksomhed, så finder du dem lige her.

En lancering af denne størrelse er et bestemt tegn på, at en ny Nike F.C. kollektion er på vej. Hvis det fodboldinspirerede modetøj der kommer vores vej er bare halvt så fedt, så har vi helt sikkert noget at se frem til. Nu er det tid til det altid vigtige spørgsmål - cop or drop?