Gratis original tryk på Premier League, Real Madrid og Barcelona trøjer frem til Champions League start d. 16 februar!

21.01.2016

Skrevet af Mathias

2016 har fået en vild start med masser af store lanceringer og vi fortsætter festen med gratis original tryk på alle Premier League, Real Madrid og Barcelona trøjer frem til Champions League start d. 16 februar. Gå ikke glip af muligheden for at få dit eget eller din yndlingsspillers navn på ryggen, helt uden det koster ekstra.

Personalisering af fodboldstøvler, træningsudstyr og fodboldtrøjer er vores specialitet. Hos Unisport.dk får du eksklusivt originalt navn og tal på dine nye fodboldtrøjer, helt gratis frem til d. 16 februar! Så lige meget om du ønsker en Arsenal, Manchester United, Chelsea, Real Madrid eller Barcelona dragt – kan du få dit eller yndlingsspillerens navn og nummer på helt gratis. Dette gælder kun trøjer vi har original tryk til, men det er heldigvis også næsten alle trøjer i vores sortiment. Der står (original) ved spillerens navn, hvis vi har trykket dertil.

Du finder vores store udvalg af Premier League trøjer her!

Du finder alle vores Barcelona trøjer her.

Er Ronaldo eller Bale din yndlingsspiller? Du finder alle Real Madrid trøjer her.

Gå ikke glip af muligheden for originalt navn og nummer på din fodboldtrøje helt gratis, men husk at tjekke vores størrelsesguide først, – fordi fodboldtrøjer med tryk kan nemlig ikke byttes eller returneres. Størrelsesguiden finder du ved at trykke på den grønne knap over feltet, hvor man vælger størrelse. Den er markeret med “>Se størrelsesguiden”.