PUMA skriver 2. kapitel i fortællingen om evoSPEED SL: Navy/Lava Blast

10.07.2015

Skrevet af Jonathan

I forrige uge gik PUMA i den grad forrest i produktionen af letvægtsstøvler. evoSPEED SL på blot 103 blev således verdens letteste masseproducerede fodboldstøvle. Og i dag, blot 16 dage efter lanceringsfarven så dagens lys er de klar med en opfølgende farve. Det bliver et JA TAK herfra.

Til lanceringen af den nye evoSPEED SL havde PUMA’s designere skabt en helt eksklusiv farve som de døbte “Lava Blast”. Den farve lever nu videre i en ny farvevariant af den ultralette fodboldstøvle som både bæres af Agüero, Reus, Falcao samt en række andre af PUMA’s evoSPEED stjerner.

Find de nyeste farver af evoSPEED SL lige her - Pris: 1.799,-

PUMA’s evoSPEED er designet med en række materialer der har gjort det muligt at nå ned på en vægt som kun er overgået af adidas’ adizero 99g. Det betyder selvfølgelig også at holdbarheden ikke vil være den samme som en “normal” fodboldstøvle. Du skal derfor være opmærksom på at denne evoSPEED SL er beregnet til de store øjeblikke. Som for eksempel da Jakob lavede sin første test af dem på Emirates Stadium...


Det kan godt være at lanceringsfarven af evoSPEED SL var frisk, men denne kombination af marineblå og lava blast sidder i mine øjne lige i skabet! Hvilken af farvener er du selv mest til?