Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

adidas klar med ny generation af Ace16.1 og Ace16+ Primeknit

25.01.2016

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Adidas fejede benene væk under alle, da de i sidste mandags lancerede Ace16+ PureControl, fodboldstøvlerne som er lavet helt uden snørebånd. Støvlerne er blevet taget rigtig godt imod, og nu kommer der også opgraderinger til resten af støvlerne i siloen. Lær alt om Ace16.1 og Ace16+ Primeknit her.

Responsen har som sagt været ekstremt god efter lanceringen af den innovative fodboldstøvle uden snørebånd, men adidas hviler ikke på laurbærrene og ruller nu opgraderede generationer af deres meget populære kontrolstøvler, Ace16 – både med en syntetisk- og Primeknit overdel.

Begge modeller har fået mere eller mindre den samme farvekombination som PureControl, men ser ikke overraskende meget mere almindelige ud, nu hvor der er kommet snørebånd på. Ace16.1 har utroligt nok en endnu blødere syntetisk overdel end før, men er stadig baseret på det samme ControlWeb som på forrige generation. Den blødere overdel bliver støttet af de ikoniske adidas-striber på siden, der også er at finde på Ace16+ PureControl. Ret ens egentlig og de største ændringer er at finde, når man vender støvlerne på hovedet.

Adidas har udstyret Ace16.1 med det nye GroundCTRL knopsystem og Sprintframe 2.0 ydersålen, der tilbyder øget manøvredygtighed og bedre greb i underlaget. Sprintframe ydersålen har også en ekstern hælkappe, som giver rigtig god lockdown i støvlerne og kombineret med ControlFit konstruktionen der går rundt om midtfoden får man en rigtig god passform.

Ace16+ Pimeknit er bygget som en blanding af PureControl og Ace16.1. Skoene har fået samme Primecut sok, som er at finde på Ace16+ PureControl, men Primeknit overdelen føles blødere da jeg havde dem på og giver fantastisk lockdown takket være ControlFit teknologien rundt om midtfoden. Ydersålen er den samme som på PureControl og adidas Ace16.1, hvilket er GroundCTRL og Sprintframe 2.0. De runde knopper giver et godt greb på både kunstgræs og almindeligt græs.

Adidas har med andre ord gjort små forbedringer på Ace16.1, som alt i alt giver skoene et løft, men uden de helt store forandringer rent teknologisk set. På Ace16+ Primeknit er der flere ændringer, som løfter dem op på et nyt niveau. Den blødere Primeknit overdel og den høje Primecut er jeg rigtig stor fan af efter at have prøvet støvlerne på.

Adidas har taget alt hvad der var vildt med PureControl og givet den en blødere overdel og naturligvis snørebånd. Lyder det som noget for dig? Find dem her.

Ændringerne er mange og man skal holde tungen lige for at fange dem alle. Efter min mening er både Ace16.1 og Ace16+ Primeknit meget bedre end forrige generation og specielt Primeknit modellen har fået en ny dimension med den nye Primecut sock. Har du nogle spørgsmål så kommenter endelig herunder eller på Facebook, så skal vi nok hjælpe med at svare på dem. Hvad synes du om de nye Ace16 modeller – lækkert ikke?