adidas fortsætter deres stærke start på 2016 med en skarp ny X15

26.01.2016

Skrevet af Mathias

I går lancerede adidas den nyeste generation af Ace siloen og i dag følger de på den med en ny farvevariant til deres X15 støvle. Den er intet mindre end fantastisk og jeg ved godt det kun er Januar, men hvis du spørger mig, så kunne det godt være en tidlig favorit til årets farvekombination. Tror du ikke på mig? Så se den fra alle vinkler og se hvad du selv synes.

Selvom dens sidestående silo er blevet fuldstændig ændret, så er det ikke helt X15’s tur endnu og det er stadig den kaos-støvle vi kender fra sidste år. Det betyder støvlen stadig handler om skarpe retningsskift og at få forsvarsspillere til at se utrolig dumme ud.

Måden støvlerne opnår dette er i stor del takket være den meget tynde overdel, som sørger for tætte berøringer på bolden og som betyder du har mere føling for bolden, så du får den altid vigtige edge. Støvlens X-cage, som er den textur du ser på siden af støvlen, giver dig den optimale lockdown og du skøjter derfor ikke rundt i dine støvler. Hvis du lægger dertil, at X15 er udstyret med et aggressivt knopsystem, så har du alle redskaberne til at terrorisere ethvert forsvar.

Find den nye adidas X15 model lige her, hvis du er lige så stor fan som mig.

De sorte og gule hovedfarver komplimenterer hinanden utrolig godt, mens den lyserøde detaljering bare giver den lidt mere kant. Jeg har ikke nødvendigvis været stor fan af forrige adidas X15 farvevarianter, men denne gør op for rigtig meget af det. Adidas ejer 2016 indtil videre!