Manchester City klar til at jagte nye trofæer i ny hjemmebanetrøje fra Nike

03.07.2015

Skrevet af Jonathan

For tredje år i træk har Nike løftet sløret for Manchester City’s nye hjemmebanetrøje. Stilen er elegant og klassisk som de foregående år. Farven af himmelblå er endnu skarpere end tidligere. Og så er det blevet til en polo-trøje...

Okay det er selvfølgelig ikke decideret blevet til en polo trøje, men inspirationen til Manchester City’s nye hjemmebanetrøje har sit grundlag i polo designet. Herfra har Nike skabt en hjemmebanetrøje til den blå del af Manchester, som i høj grad yder retfærdighed og respekt til klubbens DNA.

Du kan forudbestille Manchester City Hjemmebanetrøje lige her – kun 649,-

Det kan godt være at Manchester City ikke har lige så mange trofæer at bryste sig med som den røde storebror, men det betyder bestemt ikke at stoltheden for den blå farve er mindre. Sidste år placerede Nike et nydesignet logo på brystet af City spillerne og det har fået genvalg i samme forstørrede format.

Med den nye hjemmebanetrøje på plads kan City spillerne så småt gå i gang med at skærpe fokus hen mod en ny sæson og jagten på pokaler. Med en sæson uden nogen trofæer er der ingen tvivl om, hvad første målsætning for den nye sæson bliver.